Du er her

Klar til start!

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Da er treningen unnagjort og vi har en godt fungerende rulle. Takk til Gunnar for rosen på forrige trening. Vi har tydeligvis tatt til oss den gode opplæringen vi fikk av deg!

Jeg har sjekket startlisten og alle startende er registrert i riktig pulje. Og vi kommer til å ha en bil halvveis med klær og et par hjul takket familien Askeland, så dette blir bra.

Noen ekstra ideer har jeg også til å få enda mere effekt ut av rulla. Disse kan vi ta på bussen oppover.

Til dere som ikke var med på siste trening: Vi ble enige om å kjøre 3 stopp å tre minutter underveis. Dessuten stopp for punktering. Målet er fortsatt alle inn. Rolig start fra Lillehammer og sparing av krutt i oppoverbakkene. Ta det ut på slettene. Dessuten kjøre hardere i nedoverbakkene med låst rulle med tungvekterene fsom er mest uredde oran. I praksis vil det si med og Pål. Vi diskuterte også hva vi gjør med andre som vil være med og er enige om at i utgangspunktet slipper vi ingen som ikke har trent regelmessig med oss inn i rulla, men ber de ligge bak. Så kan vi se an etterhvert om det er noen vi vil invitere inn i rulla for å dra.

Ta med god mat og drikke og passe klær så ses vi på lørdag morgen.

En siste formaning: Sjekk dekkene dine en ekstra gang og skift om nødvendige. Jeg kjører på nesten nye dekk, men fant skader i begge to ved en litt nøyere sjekk og skal skifte igjen idag. Forhåpentligvis sparer vi en punkteringstopp på det.

Jeg gleder meg!

Carl Jacob

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese