Du er her

Bloggen til Carl Jacob Sommerfelt

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Styrkeprøven 2012 - Vel blåst!

 Stor takk til alle sammen for en flott opplevelse og noen flotte måneder med å bygge et lag sammen som leverte på målsetningene sine: Under 6 timer og flest mulig inn. Av 32 stk startende kom 26 stk samlet over mål, og med tiden 5:57:20, er det vel lov å gratulere oss selv med å ha nådd målene våre. Særlig tatt i betraktning av at værgudene jobbet mere mot oss i år enn i fjor. Subjektivt sett mener jeg at årets utfordring var hardere enn fjoråret, så en tidsforbedring for laget på et kvarter står det respekt av. Av de få som datt av underveis, fullførte nesten alle.

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Praktisk info til DSP 2012 for Lille30

Ja da nærmer det seg med stormskritt. Her følger litt praktisk info for de 33 som skal være med på DSP fra Lille30

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Slik kjører vi rulle i Lille30

Vi har brukt litt tid på å dokumentere hvordan vi kjører rulle i laget vårt. Dette dokumentet er obligatorisk lesning for alle på laget, samt nye medlemmer eller folk fra andre Rye lag som ønsker å trene sammen med oss. Hensikten er å spare tid opplæring på trening, samt å øke sikkerheten i laget. Det er derfor viktig at alle kan innholdet godt. Les det gjerne omigjen noen ganger i løpet av sesongen. Kom også gjerne med innspill til innholdet. Alt kan forbedres :-).

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Oppdatert treningsprogram for resten av tiden frem til DSP

Basert på enighet i laget har jeg endret et par treninger fra Hvervenbukta til Brekkekrysset. I tillegg kommer  jeg til å flytte oppmøtested for turen rundt Hurumlandet den 2.6. slik at vi sykler mindre på trafikert vei. Vi er så mange at startsted Sandvika blir ikke ideelt. Sannsynligvis starter vi et sted på strekningen Asker Sentrum - Liertoppen. Jeg skal bare lese litt kart først for å finne best mulig møtested.

 

Treningskalenderen på Rye sidene er oppdatert. Resterende program ser nå slik ut:

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Treningsprogram for Lille30 2012

Da er treningsprogrammet på plass for sesongen. Vi starter opp 12.4., og legger opp til to økter på hverdagene, samt en langtur i helgene. Basert på ønskene fra infomøtet har jeg laget litt variasjon i dager og steder, slik at det skal være lett å få med seg flest mulig økter.

 

Fokus for treningsprogrammet er sikkerhet og utholdenhet. med 40-50 mann sammen er vi nødt til å stole på hverandre. Derfor kommer vi til å kjøre myyyye kjedekjøring, også på langturene. Intervalløktene vil bli en miks av tempoøkter og bakkedrag.

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Lisensbestilling for 2012

For de som planlegger å sykle mere enn et par ritt eller vil ha en god forsikring anbefales helårslisens. Det er åpnet for bestilling nå. Ta en titt på hovedartikkelen om dette på

http://www.sportsklubbenrye.no/node/15797

Carl Jacob

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Lille30 2012 er igang!

Takk til alle som møtte på infomøte. Vi har notert 21 personer på laget. Erfaringsmessig kommer det en god del til utover våren, så det er god sannsynlighet for at Lille30 i år kjører med over 30 personer i laget. Dette vil gjøre det til en flott opplevelse for alle. Jeg kommer tilbake med info om treningsopplegg når påsken nærmer seg og regner med at vi kan starte fellestreningene rett etter påske. I mellomtiden oppfordres alle til å bygge et godt treningsgrunnlag med sykling, spinning, styrketrening og annen utholdenhetsidrett som f.eks lange gode turer på ski i marka.

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Infomøte Lillehammer-Oslo 2012 for Lille30 og Lille35

Sesongen nærmer seg og det er på tide å se fremover. Håper alle kan komme på en liten kickoff. For mere detaljer, se:

http://www.sportsklubbenrye.no/node/15720

Hilsen Carl Jacob

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Takk for innsatsen Lille30

Da er prøvelsen over. Takk til alle for super innsats for laget! Vi nådde i mål på en meget respektabel tid. Tar vi en titt på mellomtidene ser vi også at vi avanserte plasseringmessig for hver eneste mellomtid. Med andre ord åpnet vi pent i forhold til andre og økte på etterhvert. Jeg tror det var lur disponering av kreftene. Kjempeinnsats av alle og super service med følgebil fra familien Askeland. Tusen takk til støttelaget dere hadde med. Spesielt colaen på Minnesund tror jeg alle kommer til å huske godt!

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Klar til start!

Da er treningen unnagjort og vi har en godt fungerende rulle. Takk til Gunnar for rosen på forrige trening. Vi har tydeligvis tatt til oss den gode opplæringen vi fikk av deg!

Jeg har sjekket startlisten og alle startende er registrert i riktig pulje. Og vi kommer til å ha en bil halvveis med klær og et par hjul takket familien Askeland, så dette blir bra.

Noen ekstra ideer har jeg også til å få enda mere effekt ut av rulla. Disse kan vi ta på bussen oppover.

Sider