Du er her

NM Veteran/Handicap 2011

 

NM Veteran/Handicap 2011

 

Jeg har valgt å ligge over i halden fra fredag til søndag på ritthotellet, slik at jeg får max utelling av en fin fin nm helg.

 

Må si tusen takk til halden sykkelklubb som gjorde alt for at jeg skulle ha en kjempe opplevelse og la alt til rette.

 

 

2/7 Felles start, kjører dette med disp eller rettere sagt i min egen klasse c3, som er den klassen jeg kjører i utlandet, og starter i samme felt som M60,perfekt distanse da wm er rundt 5mil. Var litt i tvil om jeg heller skulle ha stilt i M50-55, eller bare stilt i 30-39år som vanlig.Men Det er bedre med en kjempepositiv ritt enn å henge som ett slips på halen i 30-39, tipper jeg er sterk nok men pga handicapet mitt sliter jeg da det er teknisk og derfor blir det sansynlig litt for tøft.

Men tøft skulle det bli, ble meget positivt overasket over nivået, perfekt for meg og en utrolig trivlig gjeng, traff også på Bjørn som stilte i den klassen fra klubben som jeg hadde trent med for en del år siden, han kjørte utrolig bra gratulerer med den flotte insatsen.

Takk og pris var det master ned den første bakken som vi også skulle opp, dette var den første gangen som sagt jeg kjørte med denne klassen, jeg føler at jeg var meget aktiv prøve å gå flere ganger men det var inngen som var med da de følgte hva de andre gjorde i sine klasser, jeg brukte vel her alt for mye av kruttet, rittet gikk veldig i rykk og napp veldig morro, jeg viste at jeg måtte inn i den siste bakken først pga det var en 90 grader og rett inn i bakken, rykket da det var igjen noen km før mål og kom som planlagt først inn, men så var det brå stopp stivna totalt i bånn av bakken og dermed kom feltet og jeg tapte desverre mye opp bakken, men men vist man ikke prøver vinner man aldri synes dette var helt konge å være med på.

 

 

 

3/7 Tempo, her stiller jeg i vanlig klasse 30-39år, Dette gleder jeg meg til som en unge, med spesial tilpasset d2 på temposykelen og i en lite teknisk trase, så må jo dette bli morro.

Jeg hadde vært igjennom trasen på fredag, hadde noen vekkedrag i løypa, fikk positiv intrykk.

Jeg startet som vanlig på storeskiva og andre gir, kom greit i gang ga på det jeg hadde, synnes kroppen funka greit, har aldri tidligere syklet felles start dagen før en tempo det pleir å være omvendt. Løypa skulle vise seg å være mye tøffere en det jeg hadde regnet med, føler at jeg kjørte det jeg hadde, men alike vel føler jeg at jeg aldri fikk helt flyten og ble vel alt for stressa.Det gikk desverre ikke fort nok, det ble en 16plass.

 

 

Synnes det ble kjørt meget bra av mange av klubbens medlemer og det virket som god stemning hos de fleste jeg snakket med.

 

Må også nevne at de 2 andre landslagsutdøverne var med i helga, begge startet i 30-39år, Åge kjørte bra og hadde gått 5mil i brudd og ente opp på 25plass, men så hadde vi stjerna på laget som er helt konge på felles start, kom inn som nr 4 i feltet, han kjørte på disp/egen klasse, gratulerer Morten godt jobba.

Åge syklet inn til en strålende 10plass på tempoen gratis

 

Hilsen Glenn

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese