Du er her

Rye på NM-forberedelser i Horten

Tord Bern Hansens bilde

16-17. juli arrangeres NM, ungdomsmesterskap og ungdomsleker i terrengsykling i Horten. For første gang står også sprint slik vi kjenner det fra langrenn på programmet. 

5-7. juli var ungdomsgruppa i Rye i Horten på en sosial treningssamling hvor vi også brukte en del tid på å gå gjennom NM-løypa. Robin og Kristoffer stilte opp som trenere, og siden vi hadde litt ekstra kapasitet, hadde vi invitert med oss ivrige fra andre klubber. Vi hadde med oss ryttere fra TVK (Trondheim), Halden og Bærum. HOC (Horten) stilte med guider til NM-løypa og langturen samt arrangerte felles grillfest første kveld. 

Vi bodde på Horten vandrerhjem, og det hadde imponerende standard med nyoppussede rom med flislagte bad og flatskjermer på alle rom, så vi kunne ligge å slappe av etter endt økt mens vi så på Tour de France. 

To skår i gleden. Det ene var at det ble stjålet en sekk fra oss mens vi trente i løypa. Det andre var at Torjus gikk hardt i bakken etter et langt hopp tidlig på første dag. Legevakten konstaterte at det sannsynligvis ikke var brudd, men kraftig forslått. NM går nok dessverre fløyten. 

En stor takk til trenerne, HOC som var guider, United Bakeries som stilte med godt brød og supre chocolate chips cookies, og alle utøverne som stilte med godt humør. 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese