Du er her

Sk Rye med sørgebånd under Grenserittet

Erik Øystein Johansens bilde

Under terrorangrepene mot Regjeringskvartalet 22. juli omkom Jon Vegard Lervåg som var medlem av Sk Rye. Hovedstyret ønsker å markere vår medfølelse med de etterlatte ved at klubbens medlemmer bærer sørgebånd under Grenserittet kommende helg.

Rent praktisk vil vi oppfordre hvert enkelt medlem til å ordne sørgebånd selv og bære dette på venstre skulder. For eksempel kan dette lages med sort teip. Vi skal forsøke å finne noen som kan være i Strømstad med sort teip for de som ikke har mulighet til å ordne dette i forkant, og vil i tilfelle legge ut informasjon om dette i kommentarfeltet under denne saken.
 

Klubben vil også ha ett minutts stillhet før start av Oslo Triathlon den 13. august for å uttrykke vår dypeste medfølelse til Jon Vegards pårørende, og alle andre som er berørt etter angrepet i Oslo og på Utøya.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Jeg skal ikke sykle Grenserittet, men er på Sjusjøen for å trene. Jeg vil hedre Jon Vegards minne med å benytte sort bånd også under trening denne dagen.

 

Helge Rege Gårdsvolls bilde

 Jeg har kjøpt en rull med sort teip i dag (fra Jernia), og tar denne med til Strömstad. Starter i pulje ni, og skal prøve å tilby sørgebånd til de som vil ha det før dette.