Du er her

Bli med på halvmaraton i Drammen 11. sep

Martin Henrik Andresens bilde
Forum: 

Barndåp i Bergen gjør at jeg må dessverre droppe Oslo Maraton den 25. september. Derfor stiller jeg i steden til halvmaraton i Drammen to uker tidligere. Løypen er relativt flat. Starten går 12.30. Er det noen andre Rye-løpere som ønsker å bli med? Ledig plass i bil!

 

Hei,

hvor lang er maraton distansen, og hvor raskt tenker du å løpe distansen på?

Elisabeth

lars-magnus madsens bilde

Hei Elisabet,

Helmaraton er 42,195 km...halv sier seg selv : ),rekord på hel er 2,12,58 nettop i drammen tidlig på 80-tallet.

De aller raskeste løper på sikkert 2,20 på hel...Men i år er det kun halv i drammen. pga litt kræsj med oslo 14 dager etter.

Martin Henrik Andresens bilde

Hei Elisabeth

Det er kun 21km (halvmaraton) og 10-km som arrangeres i Drammen i år. Jeg håper på å løpe inn til 1t 37min som er min beste tid så langt. Det gir en gjennomsnittlig kilometertempo på 4.35. Det er vel og merke om alt klaffer. Lyst å bli med?

Hei Martin Henrik.

21 km på 1t 37min høres jo bra ut. Jeg løper mila omtrent på 45-50 min. Om løypa i Drammen i tillegg er relativt flat, burde jeg vel også klare den på omtrent samme tid som deg. Hadde absolutt vært artig å være med! Tenkte kanskje å se ann løpeformen litt fremover. Jeg ser det ennå er noen uker til, og startnummerne blir vel heller kanskje ikke utsolgt. Du er vel kanskje allerede påmeldt? :) 

Elisabeth

Martin Henrik Andresens bilde

Jeg venter til 31. august med påmledingen, siden ting har en tendens til å komme i veien for mine løpeplaner. 1. sep går prisen opp en hundrelapp.

Hei Martin.

Det er mange  løpere fra løpegruppa som skal løpe Drammen halvmaraton i år.  Jeg har meldt meg på i dag, meld deg på du også  Martin.  Jeg krysset av på NM i påmeldingen siden jeg ikke har deltatt i NM før :-)

Reidar

Takk for informasjon, Lars Magnus :)

Martin H.: Ser ut som løpegruppa skal delta. Jeg gir beskjed om jeg melder meg på :)

VH, Elisabeth

Martin Henrik Andresens bilde

Så langt er det syv påmeldte fra Rye der to av de skal delta i NM. I tillegg har vi i alle fall en påmeldt til 10km. Værmeldingen har også blitt mer oppløftende de siste dagene. Har to ledige seter i bil, så etterslengere kan sende meg en melding på 97039966. Kjører via Skøyen kl 10 i morgen.