Du er her

Ny i Rye

Forum: 

Hei, 

Jeg er ny i Rye, men har syklet en del terreng/grus tidligere. Nå har jeg gått til anskaffelse av landeveisykkel og kunne tenke meg å være med på noe organisert trening. Jeg har aldri syklet i noen "seriøs" rulle, så dette er noe jeg må trene på.

Lille 30 høres overkommelig ut for meg og jeg vil gjerne delta. Ser at det har vært stille her på forumet siden Lillehammer-Oslo, men forsøker meg allikevel. Hvordan kommer trening til å li organisert ut over høsten?

Stig Erling Robergs bilde

Hei,
jeg er vil gjerne være med på noe organisert trenning, tar også sikte på Lille 30 neste år. Håper noen har noen tips eller anbefalte trenningsgrupper til nyanmeldte medlemmer, vet ikke helt hvordan det forgår!

Mvh Stig

 

 

 

Jeg er med på treninger i form av både korte og lange turer.

Mvh

Edmund

Edmund

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Vi regner med å ta opp treningen igjen i Lille30 etter vårmøtet for Lillehammer-Oslo lagene etter påske. Frem til da er det enkleste å bruke forumet for å finne andre og trene med om man vil ut sammen med andre en helg eller ettermiddag.

Om kort tid åpner også påmelding til vinterens spinning. Følg med på Ryesidene og benytt dere av dette tilbudet. Det er tradisjonelt veldig bra intervakkøkter og mye mere fokusert mot sykling enn 'husmorspinningen' på Elixia og Sats.

Mvh

Carl Jacob Sommerfelt

Leder, Lille30

Kan jeg også slenge meg på her?
Er "helt" ny på landevei, og målet blir vel å klare å være med Lille 30 neste år.
Så da hedde det vært ålreit og kommet igang med gruppa og litt sykling.

Ser at det er satt opp en del spinning, men vil alle timene "passe" for Lille.30?

Trond Bye-Børresens bilde

Hei,

jeg var helt ny på landeveis-sykkel i år med unntak av noen turer jeg fikk tatt alene før sesongen avlsuttet ifjor. Jeg ble med på lille 30 tidligere i år, og var med på de fleste av treningene der (ihvertfall av langturene) samt at jeg var med på en L35 trening. Det var kjempegøy å sykle sammen med en gruppe, og noe helt annet enn å sykle alene på tur. 

Vi var ganske få på Lille 30 gruppe, samt at mange av oss var helt ferske og ikke hadde noe særlig erfaring med tanke på sykling i rulle, men jeg må jo si at jeg synes vi ble ganske flinke etterhvert! og det med bare et fåtall treninger :) Vi har jo plass til flere enn vi var i fjor,  for vi var vel bare 10 som startet på streken på lillehammer - oslo.  

Hvis noen har lyst på turer nå på slutten av sesongen, stiller jeg villig opp så sant tidspunktet passer :)

Jeg har planer om å sykle Lillehammer - Oslo igjen neste år, men håper å kunne yte enda litt bedre, og dermed få en bedre snittfart. Men jeg har jo også lyst til å trene sammen med L30 gruppa, for det er jo de jeg kjenner best! Uansett ser jeg fram til å tyne ut det siste av sesongen i år, og også se både kjente og nye igjen neste år!

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Send meg en melding via sidene med mobil og emailadresse, så tar vi deg med på laglisten. Vi har 21 stk allerede etter infomøtet idag.