Du er her

Alle gode ting er Tri

Erik Øystein Johansens bilde

Foto Jørgen MelauImponerende 1042 påmeldte ville i år prøve ut om svømmehud, melkesyre og sår bak kan forenes til følelsen av lykke. De snaut 300 som ikke dukket opp til start gikk glipp av en fantastisk dag, en badehette og en flott t-skjorte, og sannsynligvis også den følelse av lykke og tilfredshet bare  fysisk anstrengelse kan gi.

Oslo triathlon fenger flere og flere, og bredden i arrangmentet fascinerer. I skiftesonen finnes alt fra det siste innen aerodynamikk til helt alminnelige sykler som utstråler sann sykkelglede. Også svømmeresultatene vitner om at i Oslo triathlon går det fint an å bare konkurrere med seg selv. Men noen vinnere vant førstepremien, og  to ble til og med norgesmestre! Mette Pettersen Moe og Håkon Johannesen kunne reise hjem med kongepokaler- gratulerer! Flere resultater ser du her,  og  her kan du lese Kondis og 3Atlet sine reportasjer.

 

Heldigvis for treåringen som uttalte at hun bare ville heie på damer ble det mange å heie på. I NM-klassen stilte hele 31, på normal distanse var det 25 og på kortdistansen 96, og det ble det mange heiarop av!

 

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese