Du er her

Oslo Triathlon - Vel blåst

Frank Thommesens bilde

Aud Jørstad har full kontrall i sekretariatetLørdag 13.august fikk Sk Rye testet sin organisasjon, og evne til å arrangere. Et triatlon arrangement av en slik størrelse har aldri tidligere blitt arrangert i Norge.

 
På bildet ses Aud Jørstad med 100 % kontroll i sekretariatet.

Takket være klubbens medlemmer, som bidro med en fantastisk dugnadsinnsats, klarte vi oppgaven vår: å arrangere tidenes triatlon i Norge. Spesielt artig med stor deltagelse blant jentene, og at interessen i SK Rye er så stor som den er.

 

 
Mange flotte sykler i skiftesonen.

 

Triatlon krever mye tilrettelegging siden det er tre idrettsgrener i en og samme konkurranse: svømming, sykling og løping. Dette krever også mye av området som benyttes til arrangementet. Vi vil berømme samarbeidet med alle som har bidratt til at dette gikk bra, og vil takke nærområdene som blir berørt av Oslo triathlon, for deres støtte og tålmodighet. Vi vet det kan være en belastning for nærmiljøene, men vi tror samtidig det er verdt det da vi ser all gleden alle deltagere har.

Forbundet ved teknisk delegat Arild Mjøs Andersen har sendt Sk Rye følgende hilsen: "Jeg fikk ikke tatt ordentlig avskjed i går, men tusen takk for et veldig bra gjennomført arrangement. Oslo Triathlon har blitt et fyrtårn i norsk triathlon takket være dere og resten i Rye."

Vi vil i løpet av noen uker invitere et antall deltagere til et evalueringsmøte. I forkant av dette, ber vi om tilbakemelding fra dere på hvordan lørdagen opplevdes. Vi ønsker også tilbakemelding fra deg som bidro med dugnadsinnsats og som tilskuer. Har du innspill på hva som var bra hører vi gjerne om det, og har du innspill på hva som kanskje kunne vært gjort på en annen måte, hører vi svært gjerne om dette også.

Tilbakemeldinger mottas med takk til: fthommes@getmail.no

På vegne av Oslo Triathlon
Frank Thommesen
Stevneleder

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese