Du er her

Fantastiske CykelVasan 2011 ! Men hvor var DU ?

Tony Farinhas bilde

 

Jeg deltok i helgen i CykelVasan på 94 km . For en fantastisk tur , men jeg så ingen Rye ryttere.

Jeg reiste allerede opp på torsdagen , da jeg liker å orientere meg litt rundt nye arrangementer. Man kunne booke uspesifiert bosted til SEK 395 per person for weekenden fra torsdag-søndag,eller booke spesifisert som jeg gjorde til SEK845 for hele weekenden. Da jeg hadde funnet meg bosted på Sælsfjellstorget, så var det kort vei ned ca 5 minutter til Experium, Snøtorget og Skilodge hvor det var utdeling av startnummerne på torsdag og fredag. Været var fantastisk hele weekenden og jeg startet kl1040 i 15-17 grader i full sol.  Jeg var allerede på plass i startområdet ca kl 1000 og da kunne man gå rett inn i sin tildelte pulje og jeg  fikk en bra plass blant de 30 første.

Løypa liknet vel litt på Grenserittet , men har nok litt lengre strekninger. Det var en fin blanding av grus, skogstier, kjerreveier, asfalt og gress. Da jeg er en nybegynner på sykkel , så sliter jeg med både teknikk og fart, og det var mye humper og kuler i terreng partiene. En fulldemper burde passe veldig bra flere steder.

Det er også mange matstasjoner underveis, så det er liten sjanse for å gå tom for krefter. Lengste avstanden er på 14 km til neste stopp, og høydepunktet var blåbærsuppe som jeg drakk på alle stoppene. I mål så fikk vi en god potetsalat med kylling bryst. 

Busstransporten tilbake til Lindvallen tok ca 90 minutter og vi ventet ca 20-30 minutter på syklene da de fyllte opp ganske store trailere med sykler.

Jeg har allerede planlagt neste års tur og påmelding åpner fra den 21 September. Det hadde jo vært litt moro å få til en organisert tur neste år  fra Rye med litt feiring på lørdagskvelden i Lindvallen !

 

 

 

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese