Du er her

Svømmekurs

Mathias Nedrebøs bilde

Hei,

jeg kunne godt tenke meg å prøve meg på en triathlon neste år. Sykling og løping kan jeg ganske bra, det samme kan desverre ikke sies om svømming...

Er det noen her som vet om et bra crawlekurs man kan melde seg på i høst?

Charlotte Knudsens bilde

Hei,

Jeg har gått på kurs i crawl hos Svømmeakademiet, se www.svommeakademiet.no

Kursene er bra, men for min del fungerte det ikke så bra med 8 tirsdager på rad (høst), så jeg falt av.. Derfor kan det være et alternativ å starte med å bli med på svømmecamp i Holmestrand med Tom Remman (vinner av Norseman 2008 + stort sett først opp av vannet på triathlonkonkurranser i Norge.. ) en helg. Sannsynligvis blir det camp 28-30. okt + en helg til i Nov/Des..

Send ham evt en mail på toremman@online.no om du er interessert! ..han arrangerer også andre triathlon-relaterte treningscamper.. :-)

Charlotte

Lars Olav Skårbergs bilde

 
9 ganger på Svømmeakademiets nybegynnerkurs i vår var bra nok grunnlag for å komme seg gjennom Oslo triathlon som finisher. Anbefales.
 
En-til-en instruksjon samme sted viste seg å være enda bedre. Man har da hele svømmehallen og en svømmecouch for seg selv. Koster mer og det er litt harry å leie en hel svømmehall kanskje, men læringskurven blir bratt.
 
Rye skal angivelig dele svømmehall med O³ i høst/vinter. Står følgende om det på O³ sine sider http://www2.oslofjordtri.com/viewtopic.php?f=10&t=5280: ”Vi skal iår som ifjor dele basseng med Rye på NIH. Tirsdager blir tilsvarende som ifjor og vi har også fått tid på fredager fra 1945-2030. Fredagene vil frem til jul bli forbeholdt nybegynnere og teknikktrening, mens man på tirsdager må kunne crawle minst 200m.” Rye har dessverre ikke annonsert noen mulighet for å delta på dette fredagsopplegget med teknikktrening for nybegynnere men det kommer kanskje senere?
 
Det går an å laste ned applikasjonen mr. Smooth http://www.swimsmooth.com/ og trene teknikk på egen hånd også.

Lars Olav

Mathias Nedrebøs bilde

Takker for svar, da fikk jeg litt av hvert å sjekke ut :)