Du er her

Referat XP-møtet 14. september 2011

Anders Åsbergs bilde

Kopi av presentasjonen som ble vist på møtet finner dere her.

Som nevnt på møtet trenger vi et par personer til resursgruppen og et par personer som henholdsvis kan hjelpe stevnelederne for Oslo triatlon og Øyeren Rundt. Ta kontakt på ekspress@skrye.no.

Prosjekt 12,50 starter med testing i uke 41. Det er kun de som har betalt egenandelen (=påmelding til XP 2012) til XP som blir innkalt til testing og som får treningsprogrammet. Ikke nøl, meld deg på allerede nå! (NB! Du må ha betalt medlemskontingent i Sk Rye og tilgang til XP-forumet for å betale XP-egenandel. Har du ikke tilgang til XP-forum, be om tilgang oppe til høyre)

Datoer for ulike hendelser vil bli publisert så fort vi rekker. Følg med på forumet. Påsken i 2012 strekker seg fra 1. til 9. april.

Fellesbestillinger av diverse utstyr blir lagt ut på forumet så fort det er bestemt hvilke varer som skal tilbys. Allerede nå kan dere imidlertid bestille en Fortiusrulle om dere ønsker. Svar på denne tråden is så fall.

Mvh. Resursgruppen for XP

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Nils Jørgen Mittets bilde

Jeg fikk meldt meg på her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/15196 uten å betale. Var det meningen?

Anders Åsbergs bilde

 Nei det var ikke meningen. Vi hadde visst glemt å legge inn pris men det er ordnet nå. Til dere som er påmeldt uten å ha fått lov å betale, lugn bara lugn....innbetalingskort kommer.

/anders