Du er her

Still opp på stidugnad og plankebæring mandag 26. september kl 18

Tord Bern Hansens bilde

På E6 (blåstien over Høgåsen mellom Ullevålseter og Ankerveien) driver en entusiastisk gjeng i NOTS Oslo og omegn (se www.nots.no) med å legge ut klopper for turgåere og stisyklister. Hensikten er å redusere slitasje fra sykling og redusere konflikter med turgåere. I tillegg blir stien mye bedre å sykle.

Vi i Rye tar i et tak mandag 26/9. De eldste gruppene på barn og ungdom stiller opp og tar dette som en del av treningen.

Vårt bidrag blir å bære inn materialer langs stien. Vi tar det som en del av treningsturen, og regner med at sjauingen av materialer er unnagjort på 15-20 min, før vi sykler E6 ned til grillplassen for å avslutte med den årlige grillingen ved Blanksjø. 

Vi forventer at mange voksne fra terrenggruppa også stiller denne dagen for å bidra til et bedre stinett i vår lekegrind.. 

Oppmøte på Sognsvann kl 18 som vanlig. Vi sykler deretter grusveien opp til nordenden av store Åklungen hvor materialene ligger. 

Bilder fra tidligere kloppsnekring ser dere på http://terrengsykkel.no/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1211301&page=1

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Tord Bern Hansens bilde

 NOTS hadde ny dugnad i helgen. Her er reportasje. http://terrengsykkel.no/index.php?id=3900 

 

Håper flere stiller opp til plankebæring kl 18 fra Sognsvann kl 18 mandag 26/9