Du er her

Ryes høstfest - påmeldingsfristen er utløpt

På vegne av Hovedstyret ønsker løpegruppa velkommen til Sk Ryes tradisjonelle høstfest. Som alltid den siste lørdagen i oktober, lørdag 29.10, kl 19  i Trollvann sportsstue (Trollvannstua) i Grefsenåsen/Lillomarka. Velkjent for mange Rye-folk vil vi tro. Mer informasjon og påmelding under les mer.
 

Informasjon: Meld deg på og du vil få en hyggelig kveld sammen med Rye-venner, noe å drikke, et velsmakende måltid med dessert, og dans ut i de små timer! - Prisen på 400 kr inkluderer et glass cava ved ankomst, Tapas-buffet, et glass vin eller øl til maten, kaffe/te og dessert. Øvrig drikke kommer i tillegg og kan kjøpes i baren. Har du spesielle ønsker, gi oss beskjed på lop@skrye.no , så kan vertskapet på Trollvannstua fylle opp barskapet på forhånd. Det er mulig å bruke kort i baren. Festen slutter kl 02.

Det er også mulig å komme kl 22 hvis man ikke ønsker middag. Prisen er da kr 200.

 

Påmelding: Det er satt et tak på 70 personer til middag, så vær rask med å melde deg på. Her gjør du påmeldingen. Vær aktiv og verv flest mulig fra din gruppe. Påmeldingsfristen er lørdag 22. oktober.

 

Transport: Det er parkeringsplass ved Trollvannstua. Ta av Grefsenkollveien ved skilt mot Trollvann. Kart er lagt ut her. Buss 56 går 18:27 og 18:57 fra Nydalen (Tamburveien) over Storo til Trollveiskrysset (derfra er det ca en 1 km å gå). Tilbake går buss 56 fra Trollveiskrysset :57 og :27 fram til 23:57. Det går også an å sykle eller gå fra Kjelsås (buss nr 22, 25 eller 54, trikk nr 12. eller lokaltog 300.)

 

Aldersgrense: 18 år

 

Vel møtt til en trivelig Rye-kveld!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Terje Anton Gudmundssons bilde

Hei,
Såg desverre dette først nå :( Går det an for medlemer å komme til kl 22:00 som ikke er påmeldt? Regner med at påmeldingsfristen er pga middagen.

Mvh
Terje T: 99623558

Ta med deg 200 kr så går det bra.

hilsen Carl Fredrik

løpegruppa