Du er her

Stitur lør 24/9 kl 1015 fra Linderudkollen

Ingve Nasviks bilde

Stitur lør 24/9 kl 1015 fra Linderudkollen (parkeringsplass)

 

Øyvind inviterer til stitur i Lillomarka på stier vi ikke har kjørt fellesturer på tidligere. Tempoet blir middels og passer best for de som har kjørt endel på sti fra før.

 

Tenker å starte fra bommen ved Linderudkollen kl 10.15. Vekselsvis grus og sti frem til badedammen på Grorud. Videre blåsti og asfalt opp til toppen av Romsås. Herfra bratt sti opp til Røverkollen (400 moh) Satser på en liten stopp her før to-tre artige stipartier i samme området. Videre evt. til Lilloseter eller jobbe oss mer direkte tilbake i retning Linderudkollen/Brekke/Sinsen. Selv om det er vått er det relativ god flyt. Litt trilling et par steder og noen fotisett må i hvertfall jeg regne med.

 

mvh Ingve

Øyvind Haugens bilde

Ble en tøff fellestur både fysisk og teknisk i dag. Dessuten vanskelig for de bakerste i rekka å navigere rett i alle stidelene. Antagelig for ambisiøs rute mtp fellestur. Bare tre kom gjennom hele runden. Trivelig at Ola fant oss igjen på Røverkollen etter å ha misset oss på Linderudkollen. God bedring til Inger E som var uheldig. Ironisk nok i det lille sveipet vi gjorde i det som kalles "Godløypa"(Ref. siste nr av Terrengsykkel)

Her er en link til dagen gps spor. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jlsinjpljuwygqwv

mvh Øyvind