Du er her

Påmelding spinning 2011/2012

Per Christian Dæhlins bilde

Den 17. oktober starter innetrening på spinningsykkelen.
Klikk her for å melde deg på
.
– programmet er oppdatert –

Rye er stolt over å presentere en avtale med Sats Norge, og der vi den kommende vinteren  tilbyr et kraftig utvidet tilbud.

De opprinnlige 8 øktene er justert til 6 økter.

Vi spredt øktene på sentre både Oslo øst, nord og vest. Du kan kombinere økter slik du måtte ønske. Eneste begrensning er at du bare kan melde deg på en økt hver dag :-) Vi håper alle som ønsker å delta på spinning skal finne noe som passer.

Rye har leid spinningsalen på Sats til disse øktene. Vi stiller også med egne instruktører. Les mer her. Det er derfor ikke nødvendig å være medlem i Sats for å delta på klubbens økter.

Hvis du ønsker å trene på Sats senteret før eller etter spinningen så kan du betale en drop-innavgift til Sats-senteret. Hvis du er påmeldt til spinning den dagen så får du 50 prosent rabatt på dropinn-avgiften til Sats. Dvs. med dagens priser vil det koste kr 100 for å trene f.eks. styrke i forbindelse med Rye-spinningen.

Hvis du ønsker å trene mer på Sats så må du melde deg inn i Sats. Sats tilbyr 20 prosent rabatt til Ryes medlemmer. Er du medlem i Sats fra før så vil du få 20 prosent rabatt hvis du ber om det. Denne rabatten kan dessverre ikke kombineres med andre rabatter.

Alle Ryes spinningøkter vil følge det klubbens treningsopplegg – unntatt onsdagsspinningen på Njårdhallen. Den vil være kortere enn de andre øktene, men salen vil allikevel være tilgjengelig like lenge som de andre øktene.

Her er årets spinningmeny etter justeringene

Mandag
20.00-21.30 Sats Nydalen – 1,5 time – 38 sykler.

Tirsdag
19.30-21.00 Sats Sjølyst – 1,5 time – 36 sykler - gjenåpnet!

Onsdag
17.30-19.00 Sats Nationalteateret – 1,5 time – 28 sykler.
For deg som jobber i sentrum og vil ta en tidlig kveld.

18.15-19.45 (18.30-19.30) Sats Njårdhallen – 38 sykler – Spesialøkt på 1 time. Lars Olav Skaarberg inviterer til en effektiv økt for deg som trener mot kortere distanser enn DSSP.
På onsdager er det også en egen økt med XP-spinning på Sats Nydalen. Egen påmelding.

Torsdag
20.00-21.30 Sats Nydalen – 1,5 time – 38 sykler.
20.00-21.30 Sats Grorud – 1,5 time – 27 sykler.

Spinningen starter i uke 42, 17.-21.oktober, og varer til uke 13, 31. mars. Det er et opphold 14 dager rundt jul, så totalt er det 22 økter.

Prisen er kr 1000 for hver spinning du melder deg på, dvs. for 22 økter en gang i uken fra oktober 2011 til mars 2012.

Eventuell kansellering
Spørreundersøkelsen vi gjorde i september viste at klubbens behov er på over 500 spinningøker per uke. Nå har vi kommet til påmeldingen og det vil vise seg om vi har klart å sette sammen et tilbud som gjør at alle som var interessert i spinning faktisk melder seg på. Selv om vi bare legger ut litt under 300 øker per uke, så er det nesten  en 4-dobling av fjorårets tilbud. Det er såpass mye at vi er usikre på hvordan dette kommer til å gå. Vi må derfor ta forbehold om at vi kan være at vi vil bli nødt til å avlyse spinningøker med for dårlig oppslutning. Beste forsikring om at det ikke vil skje er derfor at du melder deg på den eller de øktene du ønsker å delta på så snart som mulig. Ev. kansellering av en økt vil skje før oppstart i uke 42 og alle som er påmeldt vil bli kontaktet.

Drop-inn
Siden det alltid vil være noen ledige plasser så har vi lagt ut klippekort for Drop-inn. Er spinningen du ønsker å delta på fulltegnet så kan du kjøpe et drop-inn kort. Det koster litt mer per økt, men du kan bruke det på de øktene som passer best for deg fra uke til uke.

 

Hvis du har et drop-inn-kort så skriver du deg på nederst på listen over deltagere når du møter på spinning. Vi samler inn listene og holder på den måten oversikt. Selve det fysiske drop-inn kortet er mest for å hjelpe deg til å holde oversikt selv. Eneste gang du trenger å ha med det er hvis du skal på drop-inn på spinningen til xp. De ønsker at du har med kortet så de kan krysse av.

Drop-inn på en Rye-spinning vil heller ikke gi deg 50 proset rabatt på drop-inn avgiftene til å trene på Sats-senteret før/etter spinningen. Det får du bare hvis navnet ditt står på listene Sats får fra klubben.

 

Drop-inn fra fast plass
Hvis du har fast plass på en spinning, men du av en eller annen grunn ønsker ikke kan delta på denne en uke så kan du gå på en annen av Rye-spinningen så lenge det er ledig plass. Skriv navnet ditt nederst på listen og hvilken spinning du har fast plass på. (Det er trolig bare på spinningene i Nydalen vi risikerer at det blir fullt.)

 

Bytte av økt
Hvis du skulle ønske å bytte økt i løpet av vinteren vil vi være behjelpelige med det så langt det er ledige plasser og mulig å få til. Send oss en mail så ordner vi det.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Bjørnar Torsens bilde

18.15-19.45 (18.30-19.30) Sats Njårdhallen

 

Hva vil det si over?

Betyr det at man har 1.5 timer til rådighet, men at den organiserte spinningen er bare fra 1830-1930??

Per Christian Dæhlins bilde

Ja, det stemmer. Spinningen på Njårdhallen er litt komprimert, og økten er bare på en time. Vi leier imidlertid salen i 1,5 timer så den disponibel fra 18.15-19.45.

/per chr.

Hei

Jeg var for sen til å melde meg på spinningen i Nydalen på torsdager. Den ble fulltegnet etter 2 dager! Dersom det blir ledige plasser, send meg gjerne en mail.

 

Henriette

Mvh Henriette Evjen-Jansen

Bjørnar Torsens bilde

Hei..

Jeg har meldt meg på spinningen på Njårdhallen, men har tenkt og prøve og sykle lhmr-oslo med ryetempoen. Tempoen skal ha tirsdag som fast trening.

Jeg lurer på om jeg kan bytte til tirsadag på sjølyst?

Johan Erlandssons bilde

Var på sats nasjinalteatrer Og spurte om rye rabatt. De fortalte at den oppgår til 10 % Og ikke 20% som det refereres til under spinning trådene.

Hva er riktig?

Vennlig hilsen johan