Du er her

Svømmesamlinger gjennom vinteren.

Dag Olivers bilde
SK Rye Triatlon planlegger å gjennomføre en serie svømmesamlinger gjennom vinteren. Samlingene vil finne sted på søndager i Sandbekkhallen i Rælingen. Første samling er søndag 27.11. Andre samling er søndag 18.12.
For perioden januar til mai er planen å kjøre en samling per måned (avhengig av etterspørsel) , før vi så kan begynne å svømme ute.
 
Målsetningen med samlingene er å trene målrettet mot våtdraktsvømming. Dette betyr at vi vil fokusere minimalt på å lære svømming for svømmere, men isteden fokusere målrettet på de viktigste elementene av svømmeteknikk som er avgjørende for framdrift og utholdenhet med våtdrakt.
 
I tillegg til treninga på samlingene vil det gjennomgås anbefalt trening mellom samlingene, typisk bevegelighetstrening, styrketrening og svømmetrening.
 
For første samlinga er programmet:
Økt 1: kl.0900-1100
Økt 2: kl.1330-1500
 
For å kunne trene målrettet på våtdraktsvømming er vi avhengig av at alle stiller med Paddles og Pull-bouy. Begge disse treningsverktøyene kommer til å bli mye benyttet. Dette materiellet kan bestilles av hver enkelt på www.klubben.no. Forslag til følger nedenunder.
 
Mht paddles, gutta anbefales å bestille str.Large, jentene str.Medium.  Mht pull-bouy, hvis du er en god svømmer eller trenger liten oppdrift kan Jr.modellen være OK, ellers bestill Sr.modellen.
 

Hei,

Er det noen som skal på svømmesamlingen 18 desember som har ledig plass til en hyggelig jente i bilen?

Gi meg i så fall en lyd på tlf: 414 12 806