Du er her

Rye 19 - 2012 - meld din interesse hvis du vil være med!

Hanne Eldbys bilde

Trykk på bildet for å melde deg på Rye 19.59 - 2012Da er vi i gang igjen :-) Per Dag Kolseth stiller som lagleder, og Fredrik Nensin Berg og undertegnede hjelper til med å holde orden i sysakene på neste års opplegg for de som har lyst til å sykle Trondheim - Oslo på mellom 19 og 20 timer som målsettingen settes til. Det er ganske mange som har meldt sin interesse, og flere blir det også! Så har du selv lyst til å sykle med oss, eller kjenner noen du tror det kan passe for, så be dem ta kontakt.

Laget trener ikke sammen i løpet av vinteren, men hvis du er Rye-medlem, kan du finne informasjon om tilbudet Rye har for innetrening i løpet av vinteren annet sted på dette nettstedet. Det er smart å sørge for at grunnformen er på plass før vi skal ut på veiene til våren. Vi kommer til å starte treningene med laget etter påske. Det vil være treninger tirsdager, torsdager og søndager. I begynnelsen starter vi klokka 18.00 og holder på til ca. 20.00 i ukedagene og klokka 10.00 på søndagene. Etterhvert kan vi starte litt senere i ukedagene og litt tidligere på søndagsmorgenene. Hvor vi skal starte treningene kommer vi til å legge ut senere. De som ikke har syklet Trondheim-Oslo før, har sikkert mye de lurer på. Jeg anbefaler dere å ringe undertegnede (99624553) eller skrive e-post eller innlegg på forumet til Rye 19.
 
Som en del av opplegget for våren vil vi delta på Enebakk Rundt og Randsfjorden rundt. Det vil også bli arrangert en helgetur Oslo - Hafjell og Hafjell - Oslo.
 
Hvis du vet at du skal sykle Trondheim - Oslo, er det lurt å melde deg på så snart som mulig. Prisen går opp etterhvert. Puljene er enda ikke klare, og det er ikke noe problem å flytte folk etterhvert, så det viktigste er ikke hvilket starttidspunkt eller hvilken pulje du havner i, det viktigste er å melde seg på.
 
Ellers finnes det en FB-side - hvor du også kan få kontakt med de som vil sykle med oss, og kanskje også noen som bare vil trene med oss eller være venner med oss. Gå til:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001435948960#!/groups/260334287345913/
Vi setter stor pris på at du tar kontakt med oss, vi vil svært gjerne vite mest mulig om hvem som kommer til å delta så tidlig som mulig. Vi skal forsøke å få til en treningssamling i spinningsal i løpet av januar eller februar, og hvis du skal motta invitasjon til dette, så trenger vi ditt og navn og e-postadresse som du registrere her. Det er åpent for både medlemmer og ikke--medlemmer å vise sin interesse for Rye 19. (Rye-medlemmer trenger bare å fylle ut gyldig epost-adresse i påmeldingskjemaet. Resten av nødvendig informasjon hentes da opp fra medlemsregisteret.)

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Når man skal melde seg på DSSP skal man melde seg på i en samle-pulje for Rye. Før start vil du bli plassert i riktig pulje sammen med laget som du skal sykle med. Starttidspunkt vil trolig være ca kl 0830 og da er vi i mål mellom 0330 og 0430.