Du er her

Holmenkollstafetten 2012 - 12. mai - lag blir bare påmeldt hvis lagledere melder seg

På grunn av deltakelse i Göteborgsvarvet er det ingen i løpegruppas styre som kan påta seg å være lagledere eller delta i Holmenkollstafetten i 2012. Lag vil bare bli påmeldt hvis lagledere for Herre- og Damelaget melder seg til lop@skrye.no.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Vi kan ikke være bekjent av å være ei løpegruppe som ikke stiller i Holmenkollstafetten. Helt fra jeg begynte i Rye i 2002 har dette vært vårt felles mål, og treningene blitt lagt opp for at vi skulle få opp farten til årets vakreste eventyr. Og de som har vært med lenger bekrefter at dette er tradisjon.

Vi er en del seniordamer som synes det blir for galt å ikke stille lag. Så vi tar på oss å organisere dette. Kanskje ikke så profft som tidligere år, og kanskje ikke så sterkt lag, men vi vil være med. Og vi vil ha bankett etterpå!

Så jenter i alle aldre som vil være med, GI LYD!

Håper også noen tar på seg å få med 15 spreke hanndyr også.

Martin Henrik Andresens bilde

Årsmøte har talt: det blir både dame- og herrelag i årets Holmenkollstaffett!

 

For å klare dette trenger vi å dekke opp alle etappene, samt en i reserve. Meld dere på med å sende en beskjed til lagleder, eller bruk løpegruppas e-postadresse lop@skrye.no. Alle er velkommen til å bidra, uansett hvilken del av sportsklubben du hører til.

 

Slik blir du med: Logg på og send melding til bruker ved å lime inn lagleders navn i meldingssystemet vårt. Si ifra om du foretrekker flatt, nedover eller oppover. Løper du også for jobben? Si ifra slik at vi kan tilpasse din plassering.

Lagleder damer: Reidun Stubbe

Lagleder herrer: Ketil Heyerdahl