Du er her

Skisamling for satsningsryttere på Løvlia 21-22 januar 2012.

 

Heeeelllllluuuuuu! J

 Første samling for året for Ryes unge og lovende satsningsryttere var lagt til Løvlia. Juniorgutta fra landevei stilte mannsterke med Ole Animaux, Jonas, Ola, Eirik, Adrian, og Aleksander. Peter Andreas skulle også ha vært med, men sliter med en lei skade, god bedring! Terrenggutta var det ikke mange av. Heldigvis hadde Andreas bestemt seg for å stille opp for å ivareta terrengsyklistenes ære. Han var yngst av gutta og klarte seg veldig bra, respekt! På trenersiden stilte Grandpa og Egil, mens Vegard slo følge med oss opp til Løvlia.
 
Turen startet ved Pipenhus i Sørkedalen, målet var Løvlia skistue. Vi ble møtt med mye snø og vind i Sørkedalen. Skikkelig Lars Monsen forhold, midt i blinken for å melke litt på ski. Akkurat som i fjor ble det sprenggått fra starten av, tror mange måtte få utløp for litt samlingsnerver. Flere hadde nok ladet opp med ekstra energi på fredagen.
 
Vel fremme på Løvlia gikk noen av gutta strafferunder i 5 km fordi de hadde gått så lapskaus. Etter at de ivrigste var ferdig med strafferundene og de andre hadde kommet seg opp spiste vi felles lunsj på Løvlia. Etter lunsj var det foredrag med Eddy, trenerlegende fra NTG. Vi smalt alle gutta inn på et lite soverom hvor Vegard og Egil klarte å lage i stand en god og intim foredragsstemning. Mental trening sto på planen og alle gutta fulgte nøye med, kanon foredrag. En stor takk til Eddy for at han tok seg tid til å prate med oss. Foredraget sluttet med at Eddy begynte å kle av seg J, da skjønte gutta fort at det var på tide å få Eddy av gårde.
 
Gutta begynte å gjøre seg klar for økt nr. 2. Alle gutta stilte friske og raske til flere runder i 5 km og en tur mot Ringkollen, dog rakk vi ikke helt frem i år. Noen ble ute til det ble mørkt og vel så det. Ikke noe stress med mørket. Hvor F… ble det av løypa?!? Alle kom seg til slutt vel i hus og Løvlia disket opp med god middag.
 
Noen av gutta ble bedre kjent med jentene bak disken og det var tydelig at gutta gjorde inntrykk. Jentene ble sett senere på kvelden bak disken mens de bøtta nedpå med vin. God stil, plutselig hadde jentene ikke helt oversikten over prisen på sjokolade, tror gutta fikk greit avslag.  
 
Senere på kvelden var det klart for samtaler med ryttere og trenere. Egil og Robin (Grandpa) fikk gutta i tale og vi fikk delt noen tanker om trening, sesongplaner og kosthold. Etter dette trodde undertegnede at det var tid for prank, men gutta var for slitne og fornuftige, det ble en tidlig kveld.
 
På søndag våknet vi opp til flott vintervær. Det hadde sluttet og snø og alt lå til rette for kamikaze-melk-animaux-stek-mmmmoooo-shady skigåing i markas hissigste løyper mellom Løvlia og Kikut. Litt skuffende var det å møte upreppa løyper. Skiforeningen må ha vært på en skikkelig melkefest på lørdagen, ingen preppemaskin å se! Vi endte opp med å tråkke opp løyper til Kikut, det tok sin tid, men stemningen ble fort på topp når vi møtte landeveisyklisten Halvor som hadde kommet hjem fra Spania og bestemt seg for å gå oss i møte.
 
Fine forhold på Kikut
 
 
Glad trener og hund!
 
Vel fremme på Kikut ble ved møtt av den lokale hunden Astor. Han var i sjeldent godt stekehumør. Hvem tar seg av å kjøpe en Ryedrakt til Astor? Han sa at han trengte en. Fra Kikut bar det videre til Sognsvann. På siste etappe begynte det virkelig å sprekke litt opp. En del var slitne, mens andre prøvde å gå fornuftig, men det var heldigvis noen som tok ansvar og varmet lapskausen litt. Ole Animaux hadde usedvanelig god gli hele helgen. På siste etappe møtte vi også Sylvi. Hun slo følge med oss, det var god stemning.
 
Stek out J
 
Shady Grandpa.
 
 

Fornøyd satsningsrytter etter trening og mat!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Egil Andreas Aasheims bilde

Bra oppsummering, Robin! 

Dette var en samling for de spreke... 3 km tråkking i dyp nysnø på søndag var bare prikken over i'en (med 2 cm kladder under skiene i tllegg...). Stek out!

/Egil