Du er her

Møtereferat 2.2.2012

Forum: 
REFERAT FRA INFORMASJONSMØTE FOR LILLE 35 2. FEBRUAR 2012
Laget står per i dag uten ansvarlig lagleder.
Vi er derfor avhengig av at en på laget melder seg til å ta kommandoen på treningene.
Det er flere erfarne ryttere med på laget som helt sikkert vil bistå den som påtar seg rollen.
Vedlagt finner du oppdatert liste over ryttere som hittil har meldt sin interesse.
Senere vil vi sende ut treningskalender. Den vil også legges ut i Aktivitetskalenderen på Ryes hjemmeside.
Laget trenger en sekretær som kan ta på seg denne jobben: Ajourføre listene og sende ut endringer.
På møtet ble følgende saker tatt opp:
·         Viktig med jevn trening gjennom vinteren: Styrke og kondisjon – til sammen minst tre økter i uka – gjerne en spinningøkt/rulle.
·         Viktig at du prioriterer treningene. Erfaring tilsier at ryttere som deltar på tilnærmet alle treninger henger med inn til Oslo.
·         Ryttere uten erfaring i kjedekjøring/rulle, vil i begynnelsen få egen opptrening på treningene på tirsdagene.
·         Treningene blir lagt opp slik (dersom det ikke kommer innsigelser som støttes av et flertall i gruppa):
Tirsdag: Teknisk trening/rullekjøring (se lenke under innlegg fra Lille30-blogg), samkjøring av kjedet/rulla: Musikalitet i utfor- og motbakker, SIKKERHET I FELTET, sykling i konkurransefart
6-8 mil Tirsdagens program kan evt. byttes med torsdag
Torsdag: Intervalltrening, små grupper i stor fart, bakkedrag 4 x 4
Lørdag/søndag: langtur: Øve på formasjon, kjedkjøring, spising, drikking i feltet, 4-5 timer
Konkurranser: Enebakk Rundt 1. mai – påmelding må skje umiddelbart – meld deg på i den ryegruppa som har ledige plasser – vi starter sammen uansett.
Randsfjorden rundt: Mer info følger
Lillehammer-Oslo: Påmelding blir dyrere jo lenger du venter. Velg samlepulje Rye. Dette blir senere ordnet slik at vi får en relativt tidlig og samlet start.
Forsikring: Du må ha forsikring for hvert ritt. Det er blitt ganske dyrt. Vurder om det ikke er bedre å løse helårsforsikring i NCF. Se Ryes hjemmeside. Da er du også forsikret på alle treninger.
·         Sykkel: Lurt å sjekke at dekkene er hele og i god stand. Bytt eventuelt fordekk mot bakdekk siden slitasjen bak er 75 % større. Det er her de aller fleste punkteringer skjer. Sjekk bremser, vaiere og stram til vitale ”bolter” (styre, sete, flaskeholdere osv)
·         Rye har samarbeidsavtale med Spinn. På Spinn Storo kan du handle alt Ryetøy til en meget god pris. Her får du også gode råd og rabatt på alle varer i butikken. Det kreves at du stiller i Ryetrøye på ritt – helst også på trening. Vi er ETT lag!
·         Det vil sendes ut e-post til alle på Lille35-listen. I noen tilfeller hvor informasjonen kan ha interesse for andre, for eksempel rekruttering, legges info ut som blogg og på forumet Lille35 på hjemmesiden.
·         Vi satser på å få i stand felles transport til Lillehammer for Lille35 og Lille30 på rittdagen.
Lars Åge Hjelsth 
Kjell Helge Theodorsens bilde

Jeg fikk dessverre ikke deltatt på informajonsmøtet da jeg var i Tyskland på skirenn. Ser av referatet at vi skal sykle Øyeren Rundt 1. mai. Jeg tror dette er skrivefeil og skal være Enebakk Rundt 1. mai???

Så håper jeg at noen føler kallet til å ta de oppgavene som er nevnt i referatet. Jeg har nok en for hektisk jobb til å kunne gjøre det. Men jeg er klar for gode treningsøkter.