Du er her

Det fins ikke dårlig vær.....

Carl Jacob Sommerfelts bilde
Forum: 

... bare dårlige klær som vi sier til barna våre. Og det har vi jo ikke i Rye :-). Det var nok mange som lot seg lure av snøværet på morgenen idag, men de 8 som tok sjansen på at det ga seg fikk en strålende 11 mils tur rundt Tyrifjorden i passe fart og vakkert landskap. Rulla gikk fint og vi fikk også kjørt bra i mange bakker.

 

Et par læringspunkter å ta med seg er det. Vi kan bli enda bedre på

  1. - å ligge tettere mellom rekkene. Den som sitter foran på hvilerekka styrer hvor vi kjører i veien, derfor er det fartsrekka som må være bevisst på å ligge godt inntil hvilerekka, spesielt i front. Klarer vi dette tetter vi igjen vindtunellen mellom rekkene og reduserer luftmotstanden dramatisk. Med stor avstand, kjører vi i praksis bare to lange temporekker, noe som er mye tyngre.
  2. - å styre hvor vi kjører i veibanen, slik at det er plass til fartsrekka uten at de må kjøre i dårlig asfalt. Første mann på hvilerekka har dette ansvaret, og må hele tiden se langt frem og finne riktig spor å kjøre i så det blir plass til begge rekkene på god asfalt. Spesielt når vi kjører fort i bakkene er dette meget viktig.

 

Til slutt: Takk til alle som var med! Det var en flott tur.