Du er her

Vårsprinten 20km vc temporitt

På Hjemmesiden til feiring il står det «Årests Vårsprint ble avviklet i et heller kjølig vær, og ble etterhvert også en våt affære» så sant så sant.

 

Må ærlig innrømme at jeg var litt spendt før sesonges første temporitt, siden det er dette som jeg liker aller mest å presse seg selv.

Kjente det allerede noen dager i forveien at nærvene kommer, takk og pris for gode rutiner og god hjelp av min trener May Britt som har satt opp en fin rutine samt treningsprogram for meg.

Har også fått god hjelp av NCF, HC Landslaget og OLT forann denne sesongen noe jeg setter enormt pris på og ikke minst klubben som er med å gjøre dette mulig for meg

Mye har jeg forberett dagen i forveien slik som lån av bil (med full tank) samt skiftet til konkuranse hjul og bremseklosser,kjekket det meste av utstyret, samt pakket det meste som skal med.

Kjørte til feiring i god tid, fikk parkert bilen på første og beste ledige plass, gikk bort og hentet startnr, flax der sto formann i feiring il Bjørn S (tidligere rye mann, men som jeg sier en gang rye mann altid rye mann) som gledlig hjalp meg med start nr tusen takk, da jeg kom frem til bilen igjen hadde Råholdt sykkelklubb satt opp telt der kjenner jeg ett par stykker som spanderte en plass i teltet på meg flax :-)

Etter å ha pakket ut bilen med to sykler varmer opp på rulla med landeveisykkelen og klargjort temposykelen.

Jeg begynte oppvarmingen ca 1t i forveien på rulla, kjørte gjennom oppvarmingsprogrammet i en fei med god musikk, usikker på bena i dag samt noe nærver, rullet litt frem ogtilbake hilste på flere kjente, kult å se flere fra klubben, sykelen funka fint rullet bort til start, starten gikk som planlagt men kjørte nok litt for hardt ut til vending samt må bli litt flinkere men noen andre arbeidsoppgaver, etter vending begynner det å gjøre vondt, klarte å holde trykket greit oppe men ser flere ting jeg kan jobbe med det er helt perfekt. Etter målgang var det rett bort til bilen å skifte å pakke ned samt få i seg noe å drikke/spise ble ingen nedkjøring da jeg frøys noe enormt. Gikk bort til Morten og Lene de hadde kjørt enormt bra Morten kom på 8plass i Elite og Lene vant sin klasse gratis så jeg og Morten ble med bort til premie utleveringen til Lene og for å se på resultatlistene, men rett etter de hadde hatt premiesermoni ropte de opp M30-39år og jeg fikk ikke med meg hva 1 og 2 plass hett men stuset litt over 3plassen det var jo meg, en gledlig overaskelse min aller første pall plass i veterancupen

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Willy Hugo Nordness bilde

GRATULERER  din råtass :-)

 

~Fuji~

Erik Øystein Johansens bilde

Grattis med pallplassen Glenn! Det er gøy å følge med på dine akitviteter. Lykke til framover!

 

Hilsen Erik