Du er her

Ronde von Vestkant

Dette var en nyvinning som Rye og BOC i samarbeid sto bak. Rittet var for alle aldersbestemte klasser + K/M junior og K- senior, og var også en del av Oslo Landeveiscup sine ritt for de aldersbestemte klassen. Her var det sammenlagt resultater etter alle 4 etapper som var fokus.
Over 100 ryttere deltok på de 4 etappene som startet på lørdag i Maridalen med tempo og fellesstart og søndag var det i Bærum med bakketempo og gateritt, noe vi er meget godt fornøyd med. Vi satser på at dette blir et årlig ritt, og som kanskje i fremtiden kan få rankingritt status. 
Det var stor stemning med godt vær på lørdag men litt mer skiftene på søndag. Arrangementet innholdt også foredrag mellom etappene begge dager – på lørdag av MOT og på søndag med Mads Kaggestad. 
Heldigvis var vi forskånet for noen alvorlige uhell, bare skrubbsår etter noen mindre velt.
 
Resultatmessig markerte Rye seg godt i alle gutteklassene, og i M15-16 fikk vi 3 plass sammenlagt ved Halvor Kleivi og i M-junior ble det dobbelt seier med Ole Forfang på første og Adrian Henriksen på annen.
 
Rittet må sies å være en suksess med bare gode tilbakemeldinger fra alle – også NCF sine dommere - så vi satser på å gjenta dette neste år.

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese