Du er her

Oppkjøring - Enebakk Rundt

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Til tross for vått føre var vi ca. 15 stk. som deltok på intervall-treningen i går. Treningen ble kjørt med to mindre grupper som hver fullførte 5 tempodrag. Turen tilbake til Kjeller ble kjørt i litt høyere tempo en vanlig, slik at det nesten ble ett bakkedrag opp fra Frogner.

Til de av dere som bare sykler i solskinn, dagene fremover ser nå lysere ut ifølge yr.no.

På søndag planlegger vi å kjøre i traseen til Enebakk Rundt, med start fra Kjeller. Turen vil være en vanlig langtur men hvor vi forsøker å trene på å kjøre med aktiv hale. I tillegg blir turen en fin gjennomkjøring av traseen.

Fint om de fleste av oss som skal kjøre selve rittet på 1. mai blir med på treningen på søndag.

På selve ritt-dagen vil laget bli satt opp med ca. 20 personer i rulla ut fra start, mens resten av laget starter i den aktive halen. Vi vil opplyse før start hvem som starter i rulla. Gjør for ordens skyld oppmerksom på at for å starte med Rye 16 på Enebakk Rundt og andre ritt, så må man kjøre med Rye antrekk, dvs. Rye trøye og svart bukse.

Når vi kommer tilbake til Kjeller etter fullført tur på søndag, så er det fint om vi samles for en 5 minutt briefing hvor vi gjennomgår planen for Enebakk Rundt.

Ellers er det meldt sol og varme dager både på søndag og 1. mai.

Kåre Furulunds bilde

 Halla Ottar.

Hadde et bakhjul havari på trening Tirsdag. Knakk det som holder kassett og boss sammen tvers av, så måtte bli hentet rett føre Ask. Har ordnet meg med nytt hjulsett nå og er klar for det som skjer fremover. Sees Søndag.

Furulund

Ottar Henangers bilde

Håper det gikk bedre med rytteren (deg) en hva som var tilfelle med bakhjul! Basert på at du allerede er tilbake på sykkelen så gikk det vel bra. Vi trenger deg i rulla både på søndag og tirsdag!

Mvh/ Ottar

Kåre Furulunds bilde

 Hei igjen Ottar.

Alt vel med meg. Dette bare stoppet av seg selv, ingen velt eller noe sånt. Kunne tråkke så mye jeg ville fremover uten at noe skjedde særlig mye. Godt dette ikke var 1 Mai og ER. Veldig klar for å bidra masse. God helg.

Furu.

Josef Alfons Nolls bilde

Jeg leste ikke foruminnlegg..., og havnet derfor ved Skullerudstua kl 1000 i dag. Men fant både "Tempo" og "Lille40". Jeg valgte å starte med Tempo - og holdt ut i en runde. Så ble jeg fornyftig og la meg i halen. :-(

Havnet etterhvert sammen med tre andre ryttere bak feltet, og vi kjørte en god tempoøkt fra Rælingen og fram til Enebakk. - Bra tempotrening, maksfart på 69,2 km/t. Og aldri før drakk jeg to flasker innen 6 mil.

Nå er det bare å slappe av til tirsdag, og så sees vi ved starten kl 09:40 (litt før :-)

Hilsen Josef 

Josef Noll, "el falco", m: 9083 8066, e: josef@jnoll.net