Du er her

Randsfjorden Rundt

Ingar Høgliens bilde
Forum: 

Hei Folkens !

Takk for fin tur Vannsjø rundt igår .  Vi ble en stor gjeng, og det var et vakkert syn å se 2 tette røde rekker rulle fremover :)  Har akkurat meldt meg på Randsfjorden rundt 26.mai . Håper jeg får selskap av flest mulig av dere der . Rittet er på 152 km , og nå som vi har den distansen inne bør det gå som en lek :))

Vi sees!

mvh

Ingar

 

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Jeg vet om følgende som skal kjøre den allerede, men det er sikkert flere. Skall kjøre en mail neste uke for å få full oversikt. I mellomtiden oppfordres alle på laget til å melde seg på denne. Den vil bli kjørt mye roligere enn Enebakk Rundt og er super trening til DSP.

 

Carl Jacob Sommerfelt

ingar høglien

Knut Snildal

Pål R. Moen

Tine Chan

Carsten Krøgers bilde

Har akkurat meldt meg på Randsfjorden rundt.

Jeg vurderer og stille men har en middag jeg må være i kl 18 i oslo så må være sikker på at man er tilbake i byen i nogenlunde god tid til det.
itilleg vil jeg isåfall også være avhengig av transport opp ditt og tilbake. Blir litt langt å sykle frem og tilbake :)

Espen Andreas Gulbrandsens bilde

Jeg er med på randsfjorden Rundt. I mangel på eget valg for Lille30, valgte jeg Lille35. Ser det går an å endre det hvis det er noe annet som gjelder for oss.

Stein Erik Bostads bilde

 Har meldt meg på, også på Lille 35 i mangel av alternativer.

Mvh Stein

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Jeg kommer til å be om egen pulje om vi blir mange. I mellomtiden, meld dere på i Lille35 puljen. Vi starter bare rett bak de og kjører vårt eget løp dersom vi ikke blir en veldig stor gruppe.

Kjell Helge Theodorsens bilde

Vi er få i Lille35 som møter frem på treningene. Likevel ble vi vel 20 stykker på Enebakk Rundt. Blir vi få til Randsfjorden Rundt slik at det ikke blir en ordentlig rulle, får vi kanskje lov å henge på dere?

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Det er dere hjertelig velkommen til! Om dere er skikkelige racere, håper jeg dere har tålmodighet med oss. Vi er ganske harde på å holde igjen på farten, slik at vi kan trene skikkelig på teknikk og holde sikkerheten på høyt nivå.

Bare for sammenlikningens skyld, hvor fort kjørte L35 på Enebakk rundt? Vi kjørte på 2:34, men var nok litt over komfortsonen for noen på slutten......

Erik Øystein Johansens bilde

 Lille 35 kjørte ER på 2.20 i år.

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Jeg tipper vi blir et sted mellom 10 og 20 stk (holder på å samle inn info). HVor mange tror dere at dere blir?

Kjell Helge Theodorsens bilde

Ut fra startlisten teller jeg 12 som trener i Lille 35. Ser ut som dere er like mange (eller få).

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Vi er 16 som stiller fra Lille30. Om dere vil kjøre med oss, er det fint om dere leser rulleinstruksen vår. Se http://www.sportsklubbenrye.no/node/16681 

 

Har forøvrig send følgende melding til laget vårt. Still på briefing om der vil kjøre med oss.

 

Velkomment til en fin treningsritttur i helgen. Starttid for laget er 0920. Vi møtes for briefing med startklarer sykler og startnummer påsatt kl 0830 rett utenfor der startnumerene deles ut for en briefing for laget. Deretter samling på start kl 0905. Vi starter samtidig med to andre Rye lag, så pass på å samle dere rundt meg. Planen er å kjøre ut sist av lagene. Sannsynligvis har vi noen Lille35 med også.
 
Dessuten har Mathilde hjulpet til med å få en veninne til å stille med teknisk bil, som vi ligge noen mil foran oss. Hun heter Bjørg Elin Huseby, tlf 90132587.  Jeg kommer til å ta med to hjulpar (Campa og Shimano). De som vil legge ekstra drikkeflasker eller klær/reservedeler i bilen gjør dette rett etter briefing. Det er kun en matstasjon (med mulighet for fylling av drikkeflasker). De som trenger mere enn 3 liter på 5 timer i varmt vær (de fleste vil jeg tro) bør derfor ta med noen ekstra drikkeflasker og legge i bilen.
 
Om noen kan melde seg frivillig til å skaffe et brett colabokser og legge dette i en isboks haddde det vært veldig fint. Da kan vi fikse en lynrask colastopp når vi går løs på de siste milene.
 
Husk ellers å drikke godt i dagene som kommer, fyll på med salt og magnesium om du er redd for kramper, og bruk gjerne crampfix, ringer drink eller lignende underveis for å unngå kramper. Det blir varmt!
 
Og sist men ikke minst: Solkrem er også kjekt J

Stryk siste kommentar. Så e-posten nå.

 Hei alle sammen. Jeg har dessverre slitt med influensa den siste uka. Det er på bedringens vei, men føler at jeg ikke er klar for Randsfjorden Rundt imorgen. Hvis det er noen som ikke har startnummer og kunne tenke seg å være med, gir jeg bort startnummeret mitt. Jeg vet ikke om dette er mulig å gjøre rent praktisk, men om noen har erfaring med det, så ring meg gjerne på 45688708.

Ingar Høgliens bilde

Takk for en fantastisk flott tur idag folkens! Vi er på vei til å bli gode ! MYE bra kjøring idag ! Tiden ble 04 .49.16 som gir et snitt inkl . pauser på 31 km/t !  Bare å glede seg til Lillehammer - Oslo ..

Nå har jeg en viktig avtale med 6 kalde pils ute i sola :))