Du er her

Gjennomkjøring av TS løypen i morgen (søndag 20. mai), melding fra arrangør

Svein Hetlands bilde

 Hei,

Vi må dessverre annonsere noen viktige endringer foran søndagens gjennomkjøring av løypa:

1.      Gardfangåsen er fortsatt såpass våt og gjørmete særlig i første terrengparti, og vi ønsker at denne delen skal få tørke opp i fred og ro frem til neste helg (med værmeldingen som nå foreligger, så kan det bli riktig så tørt og fint). Derfor vil ingen av guidene legge turen om Gardfangåsen under gjennomkjøringen, og vi anmoder alle deltakere om å avstå fra å sykle dette partiet før tidligst torsdag. I stedet vil den nye sløyfa ned fra Slettefjell bli prioritert i morgen.

2.      Grunnet stort O-løp på Skullerud på søndag med over 1000 deltakere, så vil ikke runden rundt Skullerudåsen kunne sykles før tidligst kl 14. Oppsal Orientering har fått tillatelse til å bruke Skullerudåsen til formålet denne dagen, og sykling i dette området før kl 14 vil medføre stor fare for både deg og orienteringsløpere. I god sportsånd ber vi deg respektere dette, slik at vi ikke får avisskriverier i etterkant.

3.      Det har vært vått i marka så langt denne våren, men værmeldingen frem mot rittet neste lørdag er intet annet enn strålende. Vi som arrangør har stor tro på at mesteparten av løypa vil tørke godt opp frem mot rittet. Akkurat nå er traseen på sitt mest sårbare, så vi ber deg sykle med omhu i traseen frem mot neste helg slik at motstanderne av sykling i marka ikke får noe nødvendig vann på mølla i form av stygge sår i naturen.

4.      P.g.a. den litt amputerte gjennomkjøringen søndag, så vil det ikke bli salg av slanger o.l. i forkant. Sørg derfor for at du har med deg det du trenger for turen.

Vel møtt på Haraløkka kl 11 til en sosial, men litt amputert gjennomkjøring.

 

MVH Terrengsykkel og IF Frøy