Du er her

Takk for en flott sesong!

Kristoffer Solems bilde

Som "førstereisgutt" vil jeg gjerne takke for en flott sesong som ble perfekt kronet på lørdag!

 

Personlig har det vært utrolig inspirerende og være del av dette prosjektet og laget har vært organisert "to perfection" hele tiden. Ressursgruppen fortjener heder og ære for alt de har lagt ned av arbeid.

 

Håper og se flest mulig også til 2013 sesongen.

 

Kristoffer

Rune Frøysa Åsprangs bilde

Jeg har også vært førstereisgutt, og det har vært en super reise helt fra første stikk i fingeren i låven til Dokken i fjor høst og frem til siste tråkk på Økern på lørdag. Det har vært inspirerende og gøy å trene og kjøre ritt med denne sterke og kjørevillige gjengen og jeg må også si at logistikken og støtteapparatet rundt laget har vært helt fantastisk. Takk for en flott vårsesong!

Jeg vil også takke for en kjempefin sesong med det fineste laget jeg har syklet med på Rye noen gang!

Gratulerer til alle dere som syklet på lørdag! det var en kjempeprestasjon under de elendige forholdene!

Johan Haugseth

Ole Petter Skåråss bilde

Som debutant fra Trondheim er det på plass med skryt til støtteapparat, kapteiner og treningsopplegg.
Selv hadde jeg en svært god dag på lørdag, og rittet gikk overraskende bra unntatt en down-periode når vi møtte det kalde regnet etter at vi syklet forbi Styrebjørn. Etter et par runder på halen så våknet jeg til liv igjen. Ble litt engstelig når jeg fikk punktering opp Djupdalen, men støtteapparatet fungerte perfekt og etter 45 sekunder var jeg i gang igjen og nådde igjen resten av laget ved innkjøringen til Østre Aker vei. En utrolig deilig følelse å komme i mål på Økern etter 14 timer på sykkelen.
For noen år siden sa jeg at jeg aldri skulle sykle fra Trondheim. I fjor at jeg skulle forsøke meg en gang, da passet prosjekt 12:50 perfekt. Med dette laget lurer jeg på om jeg må forsøke meg flere ganger… hadde vært moro å være med på å sette løyperekord også, synd at vi ikke hadde dagens vind på lørdag.
Takk for sesongen så langt!
Ole Petter

Jeg vil også gjerne få rette en takk til alle som har deltatt i årets prosjekt, både ryttere og støtteapperat. Alt har vært fantastisk bra! Utrolig gøy under oppkjøringen gjennom høst og vinter, en mega vårsesong, og kronen på verket sist lørdag.

Jeg har for min del sagt jeg får ta ett år av gangen, men dette er jo definitivt vanedannende. Så jeg stiller vel igjen....

Pål

Fredrik Thorbjørnsens bilde

Tusen takk for en fantastisk sesong! Jeg vil også rette en takk til alle som har bidratt på laget, spesielt til ressursgruppen som har gjort dette mulig. Dette prosjektet har vært utrolig moro å være med på. En spesiell takk til Johan for lån av rulle til timestester og benchmarking gjennom sesongen. Ingen tvil om at vi har funnet oppskriften på hva som skal til for å kjøre fort fra Trondheim. Sesongen er over for min del, nå blir det bleieskift en tid fremover. Hva neste år bringer vet jeg ikke, den diskusjonen tar jeg uansett ikke på hjemmebane nå. Kommer nok til å lure inn noen treningsøkter fremover, så er det bare å glede seg til pappaperm fra jul til påske og håpe på at lyden av sykkelrulle er det som skal til for å få minstemann til å sove:)

Fredrik