Du er her

Kjør rolig!

Helge Rege Gårdsvolls bilde

 Har fått høre fra andre som bruker Nordmarka at det kjøres uforsvarlig av Rye-syklister på tirsdagsrunden i går. Vis hensyn når dere bruker marka. Kjør rolig i bakkene ned mot Hammeren, her er det mange andre. Det kan sies at det fra deres perspektiv er helt trygt og greit men når andre føler seg ukomfortable er man over grensen. 

Willy Hugo Nordness bilde

Dette er jo faktisk det samme som skjer hvert år og til slutt havner det noen historier i Aftenposten eller lignende, roten til dette hvert år er denne Tirsdagsrunden = rittsimulering under ukontrollerte forhold og på værst tenkelig sted på nærmest værst tenkelig tidspunkt,

en sanseløs dårlig reklame for klubben og på tide den settes i system via terrenggruppa eller Rye sentralt.
 

~Fuji~

Hva med å avslutte runden ved Bjørnholt og på den måten få rolig og avbalansert kjøring ned til Hammern.

Bjørn Hofflund-Nystad

Marius Askautruds bilde

Det er fint at man får tilbakemeldinger på dette. Jeg mener at det er fullt mulig å kjøre disse øktene fra 18.00 og utover på en tirsdag i Nordmarka så lenge man viser hensyn. At marka er for alle skal så vel vi tenke på som dem. Og hva gjelder hensynsfull kjøring og hastighet: Det ene er hva man føler man mestrer bak styret. Det andre er hvordan gående opplever den. Møter man folk; brems ned, ta ut maks bredde, hold en rekke og lås den. Passér så rolig som mulig. Dette er kjent stoff for alle her, men det jeg sjelden ser er at førstemann gir en tommel opp mens man smiler og hilser. Sunt markavett - funker alltid!

 

Takk for "rolig langtur" igår folkens. Tirsdagstreningene er fantastiske!

 

Marius