Du er her

Vil du ha nytt løpetøy?

Martin Henrik Andresens bilde

Torsdag 13. september kommer Sk Ryes nye løpetøy. Tøyet er av høy teknisk kvalitet, designet utelukkende for løping og utformingen er lik hoveddesignet til Rye. Dette blir vår mest komplette løpekolleksjon noen sinne.

Langermet løpetrøye Sportsklubben Rye

Kom og hent ditt tøy på:
Sk Ryes handlekveld på Löplabbet Majorstua, neste torsdag fra kl 18-20.

Her kan du hente ut tøy og prøve størrelser. Har du tegnet deg på venteliste for artikler, skal en pakke med reservert tøy ligge klar til deg. Torsdagstreningen avvikles som vanlig for de som ønsker, men med oppmøte ved butikken kl 19.

Prøv før du kjøper
Det er ikke alltid lett å gjette seg til riktig størrelser. Dette blir også en av de få anledningene til å prøve størrelser og kjenne på tøyet før du kjøper. Derfor anbefaler vi at du møter opp nå som vi har alle størrelsene på lager.

Kjøp og løp!

Frogerparken kaller!
Vi har hatt vår siste tirsdagstrening ved Sognsvann for i år. Fra neste tirsdag møtes vi foran hovedporten i Frognerparken kl 19.

Klubbmesterskap 24. september
Det årvisse klubbmesterskapet arrangeres i år mandag den 24. september. Mesterskapet blir todelt. Først blir det terrengsykling og deretter løping. Første start er planlagt til 17:30 og antatt sistmann i mål etter løping blir ca. 20:15. Mer informasjon legges ut på Ryes nettsider. 

Ryes høstfest torsdag 27. september
Har du ennå ikke bestemt deg for å delta på Ryes høstfest? Nesten 50 % av plassene er revet vekk. Ryes høstfest arrangeres i år på Parkteatret ved Ryes plass. Påmelding her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/17232 

Kommer du torsdag? 

 

 

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese