Du er her

Svømming på Norges Idrettshøgskole

Frank Thommesens bilde

Sportsklubben Rye og Oslofjord Triatlon inviterer til svømmetrening

Utesesongen er på hell og vi gleder oss nå til å komme i gang med høstens svømmetrening innendørs.

 

Tirsdagsvømming:

 

Tirsdag 2. oktober starter høstens svømmetreninger på Norges Idrettshøyskole (NIH).

Vi har hallen fra 20:00 - 21:15 (75 minutter bassengtid). Det blir tilsammen 31 tirsdager med svømming frem til 28. mai 2013. Dette får du for den nette sum av kr. 1900,-.

Obs. Dette er svømmetrening og ikke svømmekurs. På grunn av plassmangel i banene, forutsetter vi at alle påmeldte kan crawle minimum 200m.

 

Fredagssvømming:

Fredag 5. oktober starter fredagssvømmingen. Vi har hallen fra 19.45-20.30.

Tilsammen 31 fredager. Dette koster kr. 900,- frem til 31. mai 2013. Fredagssvømmingen er i utgangspunktet uten program, men vi vil likevel legge opp til regelmessig instruksjon for "ferskinger".

 

Praktisk

Påmelding:

https://www.deltager.no/trisvomming2012_13

 

Det vil bli satt et tak på 50 deltakere. Plassene deles broderlig mellom de to klubbene og det er kun medlemmer som kan delta.

 

Vi setter opp livredningskurs i løpet av høsten. Vi forutsetter at alle deltar på dette.

Det blir ikke ansatt en trener i år men vi setter opp et program for hver gang. En bane blir reservert for dem som ønsker å kjøre eget program.

 

Styret i SK Rye triathlongruppe

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Hei!

Hvorfor blir det treninger uten trener denne sesongen? Har hørt så mye bra om opplegget forrige sesong og hadde gledet meg veldig til å bli med på noe tilsvarende nå i høst!

Anna Lina

Det vil bli satt opp et helhetlig treningsprogram for hele sesongen inkludert et program til hver økt. I tillegg vil vi ha  instruktører som kommer innom en gang i mellom. Vår vurdering var at det var veldig få som hadde utbytte av å ha en trener på plass i hallen hver gang.

Line

Erik Øystein Johansens bilde

Hei Line,

 

Jeg var med på svømmetreningen i fjor hvor Øyvind Johanessen var trener og sitter ikke igjen med inntrykk av at veldig få hadde utbytte av å ha en trener på plass i hallen. Tvert imot fikk jeg og mange med meg et stort løft i svømmingen. Så hvis man har mulighet til å engasjere en trener av Øyvind sitt kaliber så mener jeg det hadde gitt svømmetreningen et stort løft.

 

Erik

 

PS: Jeg vet ikke hva vurderingen deres er basert på, men jeg har verken blitt spurt eller fått mulighet til å gj en tilbakemelding og jeg er som du skjønner helt klart positiv til en trener. DS

 

Erik,

hyggelig med engasjement :-) Om du har en trener av Øyvinds kaliber i ermet så bare si ifra. Vi er ikke negative til å ha en trener, men det er ikke mange triathlonsvømmetrenere som ønsker å jobbe sent tirsdag kveld i omløp.

Og nei, vi har ikke sendt ut en bredt anlagt spørreundersøkelse om svømmetreningen, men vi har ikke nektet noen å komme med innspill heller! Innboksen til trigruppen er åpen den :-) .

Men som sagt, vi tar gjerne en diskusjon om å hyre inn en trener dersom du finner en. Men vær obs på at "vanlige" svømmetrener ikke alltid vet hva som skal til for å trene triatleter.

Line