Du er her

Rye 16 anno 2013

Ottar Henangers bilde

Ressursgruppa for Rye 16 inviterer herved både tidligere og nye medlemmer til en ny sesong med Styrkeprøven 2013 som det store målet.

Rye 16 er kjent som ett lag som fokuserer på samhold og positive opplevelser fra sykkelsetet. Vi oppfordrer derfor alle som ønsker å delta i ett aktivt sykkelmiljø velkommen. De siste årene har jentene på laget gjort det sterkt i konkurransen om 5-rytterspokalen for kvinner, en tradisjon som vi ønsker å ta med oss videre i 2013. Jenter som ønsker en liten utfordring er derfor spesielt inviterte.

Lagets hovedmålsetning er å sykle Styrkeprøven med laget samlet til mål på 16-timers tallet. Dette tilsvarer en snittfart på ca. 33-35 km/t som er oppnåelig for de fleste som har ett godt treningsgrunnlag gjennom vinteren og som deltar på lagets fellestreninger.

Rye 16 planlegger ett felles informasjonsmøte i perioden januar/februar 2013. Nærmere informasjon om dette vil bli lagt ut på Rye hjemmeside over nyttår.

Fellestrening med Rye 16 starter opp første tirsdag etter påsken 2013. Den enkelte oppfordres til å holde formen ved like gjennom egen-trening i vinter f.eks. ved å delta på Rye spinning.

Har du spørsmål om Rye 16 anno 2013 eller du ønsker å delta med Rye 16 anno 2013, send gjerne en mail til ottar@henanger.net.

Ressursgruppa Rye 16
Håvar Hilde, Anton Brandsø, Kåre Furulund, Gunn Hilde, Ottar Henanger

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Ottar Henangers bilde

Påmelding til Styrkeprøven 2013 er åpnet. Frem til 26. oktober kan du melde deg på til redusert pris, dvs. 1100,-

Rye 16 har pr. i dag ikke fått tildelt egen pulje. Ved påmelding velg derfor en åpen pulje, som f.eks. en av puljene "Inntil 16-timer".

Rye 16 sender over liste med lagets deltagere til Styrkeprøven i løpet av våren slik at startlistene kan justeres.

Send gjerne en liten mail til undertegnede (ottar@henanger.net) om du planlegger å starte med Rye 16 til våren.

Mvh/ Ottar