Du er her

Ryes 15/16-års terrenggruppa - sannsynligvis landets beste og største

Tord Bern Hansens bilde

1996 og -97 årgangen har dominert flere av sesongens ritt. På enkelte treninger har vi vært 15-20 stykker. Rekorden er 14 stykker og 25% av deltagerne i United Bakeries Cup, Norges største terrengcup. I tillegg til en solid bredde er det 4-6 ivrige ryttere som har syklet Norges Cup. Her har Aleksander Bøttger, Erling Moseby, Even Aksnes Tønseth, Erik Bøe Willersrud, Ellinor Brynteson Høgberg og Torjus Bern Hansen jevnt og trutt samlet poeng, og ved sesongslutt var vi ranket som landets nest beste klubb selv om vi droppet første NC-runden på vestlandet i april. 

I tillegg til stor bredde har Ellinor og Torjus kjørt inn til flere pallplasser gjennom sesongen. Ellinor har 6 pallplasser i NC og UM mens Torjus har 6 førsteplasser og 2 andreplasser i tillegg til to seire i tyske bundesliga. 

 

Vi gratulerer gruppeoppmann Runar Moseby, trener Morten Simonsen og hele15/16-årsgruppa med en fabelaktig sesong :-)

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Vi som har fulgt arbeidet og utviklingen i barne- og ungdomsgruppa over flere år, blir ikke overrasket over de gode resultatene som nå kommer på bred front.  Det er skapt et meget godt treningsmiljø som inkluderer og stimulerer deltakerne.  Ressurspersonene i barne- og ungdomsgruppa fortjener ros og ære for imponerende og vedvarende innsats over flere år.

Sagt på en enkel måte: Gode resultater kommer ikke av selv. Og selvfølgelig gratuleres rytterne i 15/16 årsklassen.
 

Lars Åge Hjelseth