Du er her

Innetrening fra i morgen 30. oktober

Martin Henrik Andresens bilde
Forum: 

Nattens snøfall levner ingen tvil: nå kommer vinteren! Vi flytter intervalltreningen inn i varmen på Bislett stadion allerede fra i morgen. Det er meldt frost i morgen kveld, så alt slapset du vasset gjennom på vei til jobb vil fryse til is. Derfor er det ingen grunn å vente. Møt ferdig skiftet ved løpebanene i kjelleren kl 19.

 

Morgendagens program blir 5 x 2 runder.

 

Kjelleren på Bislett stadion er populær treningsarana og vi anbefaler flest mulig å løpe i Rye-trøye. Om du ikke har allerede, får du anledning til å kjøpe mot faktura før trening. Legg kort og kontanter hjemme.

 

Hvor går turen neste år?

Etter en strålende utenlandstur til Amsterdam forrige uke, er flere blitt sulten på nye treningsmål. Vi kan gjerne organisere tur både til våren og høsten. Et av forslagene til maratontur er Wien, søndag to uker etter påske. Det arrangeres både hel og halvmaraton samme dag. Vienna City Marathon regnes som et av Europas ti beste arrangement. Løpet får av stabelen søndag 14 april, to uker før Sentrumsløpet. Ønsker du at Rye skal legge til rette for tur? Send oss svar på dette innlegget, så vet vi hvor mange som er interessert.

 

Sees på Bislett!