Du er her

Nytt fra styret!

Erik Øystein Johansens bilde

Styremøte tirsdag 8.1.2013:
Budsjettene fra de forskjellige gruppene er nå stort sett levert, noen mangler men det meste er på plass for 2013. Det samme gjelder regnskap. Vi arbeider videre med å få på plass en kontrollgruppe for klubben.
 
Tor Myrseth er materialforvalter fra 1.1.2013 og har ansvaret for lageret. Tor vil skrive en egen notis om dette på hjemmesiden. Nytt lagersalg i mars.

 
Når det gjelder politiattester har styret gitt dette ansvaret til Eris Sandell, leder for barn og ungdom. Erik vil også skrive om dette på hjemmesiden vår da vi er forpliktet til å informere hele klubben om hvem som har dette ansvaret i klubben på hjemmesiden, navn og kontaktinformasjon. Alle som har treneransvar for barn, ungdom må ha gyldig politiattest.
 
Styret vil arbeide med ny lovtekst, som vi er pålagt, nåværende lovtekst vil flettes inn i den nye og legges frem for årsmøtet til godkjennelse i februar.
 
Dugnader var også et emne som ble diskutert. Viktig at alle må bidra, de som er ansvarlige for arrangement i klubben må synligjøre sine behov. Det vil komme en oversikt over hvilke lag som har ansvar for de forskjellige arrangement i 2013.
 
Det arbeides med en ny ledermodell for klubben som vi vil jobbe videre med på styrets lørdagsseminar den 19.1.  
Et av forslagene vil være at styremedlemmer blir valgt for 2 år slik at det blir kontinuitet i styret. 
Dette vil vi komme tilbake til.
 
Informasjon om årsmøte vil legges ut ganske snart, men datoen er 26.2. kl.18.00. 
 
Gunnar A. Gulliksen 
Leder Sk. Rye 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese