Du er her

Referat fra årsøtet 2013 i SK Rye

Gunnar Andreas Gulliksens bilde


Møtet ble avholdt med 36 medlemmer tilstede i Odd Fellows lokaler med etterfølgende middag hvor Stein Mælum holdt et engasjert innlegg om klubbens historie.
Klubbens historie vil vi jobbe videre med i styret fremover for å ta bedre vare på historien, takk til Stein!!
Det var i år flere medlemmer som hadde passert 25 år som medlemmer og 2 over 50 år som medlemmer.
De som var tilstede var:
May Frøshaug 25 år
Åshild Nygard 25 år
De øvrige; Erik Almstrøm. Lasse Andersson, Knut Erik Jahr, Reidar Onarheim Selvig alle 25 år.
Sverre Jacob Hollie og Per-Inge Slettvold 51 år, vi gratulerer.
Lars Åge Hjelseth åresmedlem, se egen artikkel.
I det offisielle referatet fra årsmøtet vil man kunne lese mer om regnskap, budsjetter og detaljer.
Det nye i år var også at det ble bestemt at det skal utbetales et lite styrehonorar for styremedlemmer fra 2013.
Det er en kjensgjerning at klubben, gledelig nok, har vokst og vokser veldig. Derfor vil det alltid være en utfordring å ha fokus på alt som bør gjøres noe med.  Frivilligheten er stor og vil forhåpentligvis være det som drar klubben videre til nye høyder. Det vi i styret så behov for var å gjøre en del endringer i selve ledermodellen. Dette ble lagt frem for årsmøtet og godkjent. Alle styreverv er nå blir for 2 år, I år ble halve styret valgt for 1 år og resten for 2 år, kontinuitet er viktig.
Vi har i dag derfor ikke hovedstyre eller arbeidsutvalg men styret!  Styret har i dag 9 funksjoner.
Leder, nestleder, sekretær og arrangementskoordinator, redaktør og samfunnskontakt, økonomiansvarlig. Så har vi sykkel (landevei og terreng slått sammen), løp og ski (ski slått sammen med løp) barn og ungdom og triatlon og multisport.
Det er da 9 i styret med 3 vararepresentanter, sykkel har 1 vara, leder av terreng Svein, ski løp, ski 1 vara, Eirik og BU, 1 vara, Per Langseth.
Vi vil i de nærmeste dagene oppgradere dette på hjemmesiden med navn, e mail og mobil på alle i det nye styret, men nevner den eneste nye i styret, Anne Lise Lunder.
Anne Lise vil bekle sekretær funksjonen etter Anna Lina Toverud som har gjort en god jobb i klubben. Helge R. Gårdsvoll går dessverre ut av styret, Helge var veldig viktig for oss men takket dessverre nei til fortsatt arbeid i styrete. Stor takk til Anna Lina og Helge.
Med disse endringer håper vi at vi kan få overført kompetanse fra landevei til terreng og omvendt, hva med et terrengritt i regi av Sk Rye, dette kan bli utviklenede for både landevei og terreng? Løp og ski, kompetanseoverføring i disse to grupper kan også bli spennende!
Vi har nå også på plass en kontrollkomite, Thomas Svane Jacobsen og Stein Morten Storø. Disse to vil være viktig i tiden fremover for å sikre at penger blir brukt riktig i henhold til vedtak og at  vedtak i styret blir fulgt opp. Vår utmerkede revisor, Einar Døsseland, vil hjelpe oss videre til å få enda bedre rutiner i regnskapsføring. MEN vi savner en revisor 2, så du som har regnskapsinnsikt kontakt oss om du er villig til en oppgave.
Mye skjer i klubben, men det er fortsatt veldig mye å ta tak i. Fos oss er det viktig å ha rette personer til alle verv, nå er det også høyaktuelt, for alle på sykkel i marka, å være med i høringsprosessen om « sykling i marka.», dette har vi fokus på i klubben,  denne saken må vinnes!
Dette var en liten oppsummering av årsmøtet i 2013, følg med følg med!

Gunnar A. Gullikssen
Ledes SK Rye

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese