Du er her

Treningene etter påske :-)

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hei alle sammen - hurra det er vår :-) Selv om gradestokken ikke helt har fått det med seg.

Vi starter opp treningene søndag 7. april. Vi drøyer det en uke siden påsken er så tidlig i år. Skulle det være knallvær og fine forhold, så legger vi ut melding om tirsdag og torsdag rett etter påske.

I alle fall de første ukene, så blir opplegget som følger:

Tirsdager - vi møtes i veien opp til Grefsenkollen (i krysset Akebakkeskogen) klokken 18.00 ferdig oppvarmet. Mao - bruk sykkelen for å komme deg dit. Har du ikke vært på de kanter og roter deg bort - så kan du ringe meg på 99624553. Til de som har vært med tidligere år, vi dropper kjedekjøringen utover i Maridalen, og kjører heller seks drag a ti minutter i sone 3 - øvre del av sone 3. Mao. dragene skal ikke bli slappere og slappere, sistedraget skal være hardest. Når det blir lysere og vi har blitt sprekere - så blir det kanskje tid til åtte drag? Vi møtes alltid på toppen til en samtale etter sistedraget.

Torsdager møtes vi i Hvervenbukta på parkeringsplassen der klokka 18.00 og sykler i retning Ås. Da er det fokus på kjedekjøring.

Søndager har vi som vanlig rolig langtur, som for de flestes del forhåpentligvis er restitusjon og trening på å sykle i kjede. De første turene går fra Hvervenbukta (parkeringsplassen) til Son og til Son og omegn. Masse fine veier å velge i. Vi starter opp klokka ti de første turene - kom gjerne ti minutter før.