Du er her

Sportsklubben Rye, Lille Nivå 3 / Lille 37

Vi har startet opp med treninger på landeveissykkel og ønsker du å trene med oss møt opp på Hvervenbukta kl 09:30, alternativt kl 09:00 fra Operaen nå på søndag 14. april for en rolig langtur til Moss.


Vi minner også om Facebook-gruppa vår hvor informasjon om treninger og treningsprogrammet publiseres. Her er det stor aktivitet og mye info om treningsleiren som nettopp var på Mallorca, informasjon om ritt vi skal sykle og opplegget videre samt mye god sykkelslaberas. Søk på facebook "Rye Lille Nivå 3" og meld deg inn.


På torsdag 4. april møtte en god gjeng til tempotrening i Maridalen og utgangspunktet for gruppa i år er veldig lovende! Det har stor betydning at man slenger seg med så tidlig som mulig for om noen uker så går rulla og TTT temmelig fort.


 


 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Etter å ha sett Magnus Carlsen spille sitt 6. parti i sjakk i dag, tillater jeg meg å etterlyse en smule nøyaktighet: ved å følge lenken fra Rye2, kommer man til Lille37 som er noe annet enn det man er lovet: Lille35
I tillegg må man ha konto hos Fjesbokfolket for å få tilgang til ytterligere planer for laget.

Som medlem av SK Rye i en mannsalder skal man altså ikke lenger kunne bruke klubbens egen hjemmeside som informant om treningsgrupper, trening, treningskalender osv. Sikkert vel og bra med Fjesbok, men et sosialt medium må aldri erstatte og ta over for klubbens eget organ.
Det kan utelukke glimrende syklister fra å nå verdifull informasjon.

Jeg har selv blitt kontaktet av flere medlemmer med spørsmål om hvor de kan finne informasjon om klubbens tilbud. Klubbens sportslige, faglige og sosiale tilbud hører hjemme på klubbens hjemmeside. At man i tillegg legger ut samme informasjon på sosiale medier, er naturligvis greit. Men altså: All informasjon som angår medlemmenes sportslige tilbud skal først legges ut på klubbens hjemmeside. Å holde tilbudet skjult for hjemmesiden, undergraver klubbens informasjonsarbeid og svekker tilliten til klubbens drift.

Meed sportslig hilsen

Lars Åge Hjelseth

Hei Lars Åge,


Jeg er ikke lenger leder for gruppen som kjørte L-O på 37 Km/t, selv under dårlige forhold, og alle fellestreninger til og med frem til Styrkeprøven ble også publisert her på kalenderen til Rye såvel som på FB. Sett i den sammenhengen er det underlig at det kommer en kommentar som dette nå.


Ellers gledelig at det arbeides med nettløsninger for å forbedre funksjonalitet rundt treningsplanlegging osv, det trengs.


Ønsker forøvrig Nivå 2 lykke til videre i sesongen 2014!


 


Mvh


William