Du er her

Oppsumering Enebakk rundt 2013

Håvar Hildes bilde
Forum: 

Hei alle deltagere på RYE 16. Først takke alle for vell gjennomført ritt og best av alt ingen uhell det er det beste som kaptein å få inn laget uten velt.

Med snitt på 36,8 tid 2,16 lille 40 inn på 2,08 15 t. inn på 2,06 så er tidsforskjellen helt etter rute.

Vi startet 38 stk. kom 27 stk. samlet til mål av disse 11 var det 2 punkteringer. Dette mener jeg viser laget har kjørt helt opp i mot max. Hvis flere med inn har laget kjørt for sakte og ikke mange flere skal kjøres av før laget er kjørt i stykker. Dette er et ritt som er helt forskjellig av hva vi trener til så ikke fortvil for de som ble kjørt av dete er normalt for ER. På rittene videre utover vil det bli færre som blir avkjørt grunnet høy puls å melkesyre. Disse rittene er vesentlig lenger.

Ellers av dagens hendelser er det vanskelig å gjøre helt forsvarlige forbikjøringer av andre lag grunnet lengden på Rye 16 å en krunglete trase med mye svinger. Tror vi er den største klubb gruppen i feltet. Syntes vi satte opp bra fart over tid de gangene vi gjorde forbikjøringer. Det skapte en del ikke bra situasjoner av andre lag som kjørte for tregt når de skulle pasere oss. 

I morgen er det restitusjons tur fra Hverven ta på godt med tøy for her skal det gå rolig med lette tråkk. Ønsker at flere tar del i forumet å ytrer meniger om hvordan rittet ble oppfattet.

Takker alle for vel gjennomført Enebakk rundt.

 

Ottar Henangers bilde

Takk for en flott gjennomføring av sesongens første ritt.

Håper alle er fornøyd med både egen innsats og lagets innsats. Synes alle skal gi seg selv en klapp på skulderen, også dere som synes det var en tung dag på jobben.

Enebakk Rundt er ett vanskelig ritt å kjøre med så mange som vi er. Spesiellt krevende er det å få halen til å fungere som skikkelig. Av og til ble det noen luker som måtte tettes og noe små rykk som måtte utlignes. Flere av dere fikk kjenne på hvor tungt det er å tette luker på høyre side av rulla. Bortsett fra en liten kritisk periode etter Enebakk, hvor det for noen kanskje så ut som at hele halen skulle slippe laget, så fungerte byttene på mellom halen og rulla på en trygg og god måte. Virket som at alle hadde full kontroll på hvordan de skulle sykle. Veldig fin gjennomkjøring på det som venter oss i de neste rittene, selv om halen under Enebakk Rundt ikke akkurat er føles som ett hvilested for å si det sånn.

Det jeg er mest fornøyd med var humøret og pågangsmotet som var i hele laget. Kommandoene fra kapteiner og halesjef ble fulgt opp uten en eneste klage. I stedet var det bare smil å se, dog fra enkelte slitne, men glade ansikter. Dette er Rye 16 slik vi skal være.

 

Mvh/ Ottar

Britt Tømte Lunds bilde

Henger meg på; syns det var en alle tiders gjeng å sykle sammen med i dag. Humøret var på topp og samtidig beholdt man fokus på jobben man skal gjøre. Viktig i ei så stor gruppe, ikke mye ukonsentrasjon som skal til før det virkelig kan gå galt. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og takker for at jeg får være en del av denne gjengen!