Du er her

Hafjellturen 8. og 9. juni - praktisk informasjon og påmelding

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Det blir Hafjelltur 8. og 9. juni. Dette er den viktigste oppkjøringen vi har til Trondheim - Oslo, så det er veldig viktig at alle (eller i alle fall så mange som mulig) kan delta .


Vi sykler lørdagen fra Oslo til Hafjell og Søndagen tilbake ned igjen. Vi kjører, så langt det går, traseen til Den Store Styrkeprøven (DSS), slik at vi blir godt kjent med denne. Turen er på ca 21 mil hver vei og alle bør delta på denne turen.

Praktisk informasjon:

Avreise fra Oslo Kristne senter på Kjeller lørdag 8. Juni kl 0930. Møt opp i sykkelklær m/regnjakke og mat/drikke med overhalte sykler. Alle stiller med en bag med ”sivilt” tøy og toalettsaker. (Ingen kofferter - da blir bilen fort full).  Andreas kjører samtlige bager opp til Hafjell.

Vi bor på Hafjell Hotel og Apartments. Overnatting i dobbeltrom koster kr. 545 per person inkludert frokost. Jeg skal finne ut hva enkeltrom koster.  Om du har allergi eller annet som må hensyntas, tar du dette med Andreas. Det blir treretters middag. Denne koster 295.- pr. pers.

Når vi ankommer hotellet dusjer vi og tar på rene klær før middag, ca klokka 17.00. Det blir lagmøte etter middag.

Avreise Hafjell: kl 1000. Forut for dette er det frokost, pakking, utsjekking (hver enkelt betaler for opphhold og mat) og innlevering av bager til Andreas. Han leverer disse tilbake på Kjeller når vi kommer dit ned ca kl. 1600.

Påmelding skjer til Andreas: andreas(krøllalfa)blydt.no, send gjerne kopi til meg: he(alfakrøll)agrianalyse.no

Gi samtidig beskjed om du ønsker enten:

- dobbeltrom, og det blir det samme hvem du deler med

- dobbeltrom - og hvem du har avtalt å dele rom med

- enkeltrom

Er det spørsmål rundt det praktiske rundt Hafjellturen; ta kontakt med Andreas på telefon 45 40 25 25.