Du er her

Oppsummering Nordmarka rundt

Hei igjen gutta!
Tidsmessig kjørte vi 2 minutter raskere enn i fjor og det viser at vi er i rute.

Målsettingen var i første omgang at vi skulle kjøre hardt fra start og dette ble fulgt opp av alle i front - fra start og til bunnen av Sollihøgda gikk det meget bra. Noe uryddig kjøring og "stress" gjorde nok sitt til at mange brukte mer krefter enn nødvendig i denne fasen av rittet.

Opp Sollihøgda gikk det nok litt for rolig, spesielt første halvdel - taktikk med låsing av rulle hele eller deler av bakker vil bli vurdert fremover. Opp Sollihøda i front viste seg å være en kraftprøve i dag der vinden gjorde sitt....

Etter Sollihøda og frem til Sundvollen kjørte vi som lag svakere enn vi pleier. Tøff kjøring nedover førte til at "halen" en periode ble helt borte. Etter "restart" av halen fungerte det bedre siste delen frem mot Sunvollen.

Fra Sundvollen langs med Steinsfjorden via Jevnaker og til Roa kjørte vi bra. Må fremheve den spesielt gode lagkjøringen i den tøffe bakken etter Jevnaker. Her viste vi gode takter. Etter å ha kommet til toppen fungerte dagens bevertning etter planen og ingen ekstra sekunder gikk tapt grunnet flott forarbeide av våre hjelpere - STOR TAKK TIL VÅRE LANGERE!!
Etter langesonen og ned til Roa kjørte vi bra, men antall ryttere i front ved slik nedoverbakker vil bli vurdert opp i mot hva som er til det beste for laget.

Fra Roa via Grua og mot Harestua ble det kjørt tøft -trolig litt for tøft. Vi mistet nok unødvendig mange og noe roligere periode her ville kunne gitt oss en ennå bedre slutt tid og flere ryttere med inn til mål. Rulla ble "restartet" en rekke ganger uten at ønsket mål ble oppnådd. Rulla roet seg kun en kort periode før tempoet igjen ble for høyt. Undertegnede tar sin del av "skylden" for dette - beklager gutta!

Etter Harestua og til mål kjørte de som hadde krefter igjen det de var gode for. Alle ble forsøkt dratt med inn i rulla og fler bidro dess nærmere mål linjen kom - bra jobbet av alle som var igjen.

Hardt ritt med mange utfordringer og enormt god trening for alle som stilte til start. Takk for innsatsen.

Kos dere resten av dagen/kvelden. Restitusjon i morgen og deretter nye treninger på vei mot neste treningsritt - Landegrensen.

Takk for turen alle sammen. Og stor takk til følgemannskapet:) 

Jeg skal ikke rope så mye neste gang, blir litt ivrig;)

 

Ha en fin kveld

 

leif

Leif Welhaven Løchen 

Bjørn Øverbys bilde

Takk for turen alle sammen Du gjorde en kjempejobb med å få flere av gutta ( meg inkludert ) opp til Grua Leif.

Christer Andreas Braathens bilde

Veldig bra bra kjøring idag! Det var veldig morsomt å se så mye kjøre- og innsatsvilje som idag. Alle gjorde det de kunne for å bidra og det er da det går fort!

 

Vi får idag også bekreftet at vi er sterkere enn ifjor og det skal vi ta med oss videre. Sammenlignet med andre kjente lag, ser vi at vi har en mye sterkere positiv utvikling på formen. Dette er treningsprogrammet lagt opp til og det er også grunnen til at vi ikke ønsker at det kjøres flere fellestarter o.l utenom våre satsningsritt. Følg programmet, så bygger vi videre på formen vi har og kjøre enda fortere i kommende ritt!

 

Det er også veldig artig å se at vi ikke taper noe på Atea etter langing. For meg betyr det at vi har disponert bedre og at vi kommer til stå sterkere ift de på lengre ritt som Mjøsa og DSSP. Veldig kult!

 

Vannvittig bra tur idag! Takk for innsatsen alle sammen!

 

Henrik har en plan for oss den kommende uken. Jeg skal prate med han ikveld og han vil enten sende over programmet selv, eller så vil jeg gjøre det så snart jeg har fått det!