Du er her

Oppsummering - trening 21.5

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Etter uker med mye mengdetrening markerte Nordmarka Rundt starten på en periode med ritt så og si hver helg fremover. Treningsgrunnlaget er for håpentligvis lagt og treningene fremover vil fokusere mer på å holde formen vedlike til forhåpentligvis en formtopp på Trondheim-Oslo.

Men fremdeles er det ett stykke frem til laget fungerer perfekt sammen, så treningene sammen med laget fremover er viktige. I går var vi ca. 17-18 som møtte på trening. Dette er ca. bare 45% av oss som er påmeldt Styrkeprøven sammen med Rye 16. Håper at flere finner frem til felles-treningene også i tiden fremover, laget trenger fremdeles mer trening sammen.

For oss som var med i går så ble det nok en flott tur rundt Gardermoen, men via Jessheim på returen denne gangen. Første drag like ved Gardermoen fikk en fin start, men ble litt oppstykket delvis pga. usikkerhet om veivalg. Etter en re-organisering og en pep-talk fra Håvar gikk andre drag bak Gardermoen mye bedre.

Enkelte har en tendens til å dra opp hastigheten når de kommer i front, mens andre ligger for langt til venstre i forhold til linja på de andre i rekken. Generellt så ligger de to rekkene til tide svært langt fra hverandre og mange legger seg for langt til venstre når de skifter fra fartsrekka til hvilerekka. Selv om vi begynner å få kjørestyrke sammen, så har vi fremdeles ett godt stykke igjen før det tekniske sitter.

Turen tilbake gikk jevnt og fint hvor farten ble holdt nede på ett nivå hvor alle sammen fikk fin restitusjon på slutten av treningen.

MERK! Pga. klubbmesterskap for Frøy blir treninga i morgen flyttet fra Hvervenbukta til Oslo Kristne Senter.