Du er her

Trening 06.06

Kåre Furulunds bilde
Forum: 

Nydelig dag (endelig) etter en relativ kald og våt Tirsdags trening. Vi var 20 stk som møtte opp på OKS. Kjørte opp til Lindeberg (Frogner) hvor det ble delt opp i 4 stk 5 manns lag og vi kjørte 5 tempo drag. En gruppe kjørte 6 stk(veldig bra). Turen gikk så derfra i rolig tempo via Kjeller og tilbake til OKS.


Håper alle slapper av de neste dagene, spise og drikke godt, så sees vi til generalprøven på Søndag MR. Husk å ha med ekstra mat og drikke til kasse stoppen vi skal ha ved Moelv et sted.


Lurt å ha med et par Ibux eller paracet , kan komme godt med på et såpass ritt.


 


Kåre


 

I lys av senere forskningsrapporter bør man kanskje advare mot bruk av spesielt Ibux i utholdenhetsidrett. Husk på at de fleste av dere skal komme i mål på en god tid, ikke gå over lik for å perse eller tyne de aller siste dråpene ut av en i utgangspunktet sunn kropp...

Jeg har selv erfart å gå over streken for hva som er bra og har hatt problemer med å finne tilbake til formen siden den gang. Jeg tror mange av dere har et enormt grunnlag, det meste handler nå om å finne overskudd på en naturlig måte. Dvs gjennom hvile, korte og harde treningsøkter samt riktig kosthold.

 

Lykke til!

 

 

Kåre Furulunds bilde

Ibux/paracet er til hjelp for eventuelt stiv nakke, rygg og vonde ben ikke for å tyne kroppen noe mere en nødvendig.