Du er her

Team Rye Ekspressen - 2.plass i DSSP

Erik Øystein Johansens bilde

SK Rye sitt ekspresslag tok en sterk andreplass i årets utgave av Trondheim-Oslo med tida 14:06:33. Det ble et meget tøft ritt med regn og kulde i første halvdel og mye motvind i andre halvdel. Dette var langt i fra forholdene man trenger for å sette ny rekord, men laget utviste høy moral og kjempet mot elementene til siste tråkk. Team Atea vant på tiden 13:49:00 og Team TVK/Victoria kom på tredje plass på tiden 15:15:41. SK Rye gratulerer!

Rittets forløp:

Ekspressen åpnet kontrollert ut fra Trondheim og passerte Dombås på 4:57:21. Team Atea hadde på dette tidspunktet tatt inn 11:03 på Ekspressen. Nedover Gudbrandsdalen klarte Rye mer enn utligne hastigheten og tok inn på Atea med ca. 4 min slik at de nå lå 7-8min bak ved Ringebu. Ved passering Lillehammer lå Rye 7:51 bak og dette var en avstand man holdt fram til Gjøvik. Fram til neste mellomtid på Eidsvoll hadde Atea utøkt forspranget til 13:11 min og på dette tidspunktet så man at slaget mot Atea var tapt. Da bestemte laget seg for å kjøre samlet inn til Økern uten å ofre ryttere for å øke hastigheten et par knepp. Dermed ble avstanden i mål til førsteplassen 17:33.

Klubben gratulerer alle som stillte til start med Team Rye Ekspressen, samt støttepersonell, med en flott lagprestasjon. Uten alles innsats hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese