Du er her

Fortsatt mulig å delta på spinningøkter! 12 økter frem til og med siste uken i mars.

Øystein Bråtens bilde


Har du satt deg et mål på Styrkeprøven eller andre sykkelritt i 2014? Lurer du på hvordan du kan komme i god form til ditt mål? Og ønsker du å trene sammen med andre som har samme mål som deg? Da kan du fortsatt bli med på den organiserte spinningtreningen klubben tilbyr fast hver uke frem til og med siste uken i mars. Det er fortsatt noen ledige plasser på fire av de fem øktene øktene, og det koster nå kr 600,- for å kjøpe seg en fast plass / sykkel på en av øktene. Dette tilsvarer 12 gode spinningøkter på halvannen time. De som ikke har anledning til å binde seg til en fast sykkeløkt kan kjøpe drop inn på 5 økter til kroner 250,-. Med drop inn kort kan du fritt gå på hvilken som helst økt i løpet av uken.

Øktene starter opp igjen mandag 6.januar, og går fast de neste 12 ukene. Programmet er som følger: (NB - torsdagsøkten er fulltegnet)

Mandag SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00. Instruktør: Eli-Anita Øivand Schøning, med bakgrunn fra terrengsykling Nissan cup, Norgescup rundbane og Trondheim-Oslo i terrenget.

Tirsdag SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00 instruktør: William Berge, bakgrunn fra Lille37 sykler kommende sesong for Lille40.

Onsdag SATS Nationalteateret kl 17.30 - 19.00. Instruktør: Thomas Brodersen, lang erfaring på landeveisykkelen. Skal kommende sesong forsøke seg sammen med Expressen.

Onsdag SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00. Instruktør Stian Gjone, sykler for 15 timerslaget på distansen Trondheim-Oslo. 15 og 16-timerslaget har reservert en del plasser på økten, men noen sykler legges ut for salg.

Torsdag SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00. Instruktør som i fjor Espen Fossheim, lang fartstid og erfaring på landeveissykkelen og distansen Lillehammer-Oslo, sammen med både Tempoen som Lille40. FULLTEGNET!!

Før jul holder vi på til og med uke 51. Oppstart etter nyttår er uke 2, mandag 6.januar. Vi holder på ut uke 13, torsdag 27.mars.

God spinning!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese