Du er her

Kjøp Ryes løpetøy før Oslo maraton

Martin Henrik Andresens bilde

Løpskalenderen er full av høydepunkt den kommende tiden. Oslo maraton, Oslos bratteste og ikke minst Ryes eget klubbmesterskap! Denne uken har du bare tre anledninger til å hente ut ditt løpetøy. Her er dine sjanser:

Det er rekordmange Rye-medlemmer påmeldt til helgens store løp i Oslos gater. Det er veldig gledelig å se at så mange stiller til start. Det betyr at mange løpere ikke har orden i tøyet sitt. Det skal vi hjelpe med! Tøysalget administreres av løpegruppeleder og kan hentes etter avtale i Frydenlundgata ved Bislett stadion. Eller på trening.

 

Utlevering av løpetøy Sportsklubben Rye
Når Hvor Kl
Mandag 16 / 9 Frydenlundgata 10B 20.00 - 21.30 - kun etter avtale
Tirsdag 17 / 9 Intervalltrening (Frognerparken) 19.00 - 20.30 - husk forhåndsbestilling
Torsdag 17 / 9 Frydenlundgata 10B 20.00 - 21-30 - kun etter avtale

 

Hvordan kjøpe tøy?

  1. Ta en titt på vår rikholdige produktliste. Vi har omlag 20 ulike Rye-produkter for dame og herre. Alle reklamefrie produkter og spesialtilasset løping. Varebeholdningen skal vise en oppdatert beholdningsliste.
  2. Send e-post til lop@skrye.no med din bestilling. Vi tar naturlig nok ikke hele butikken med til trening.
  3. Når du får ditt tøy får du mulighet til å prøve om det passer. Vil du ha tøyet kjører vi ut en faktura til deg som du får på e-post. Du får en uke til å betale. Med andre ord: ikke ta med kontanter!

 

Finner ikke tøyet du vil ha?

Årsaken kan være at vi er utsolgt for din vare. Sanver du noe, send oss e-post! Ellers vet vi ikke at det er behov for produktet.

Mvh Martin - tlf: 46410807

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese