Du er her

NC#5 Hemsedal

NorgesCup #5 Hemsedal 8 sep. 2013

En ny løype på ca 2 km med 450 høydemeter ventet rytterne i årets siste NorgesCup. Da dette er en nybygd løype, gjør det at den
 ennå ikke har fått “satt” seg skikkelig. Bratt og glatt var kommentarene fra de fleste.

Regnvær torsdag og fredag gjorde forholdene utfordrende for de fleste rytterne, det ble vanskelig å få flyt I den grove og ikke helt ferdige løypa.

Tilbakemeldinger fra mange, både rutinerte og ikke fullt så rutinerte ryttere, gjorde at det ble bestemt å korte ned løypa for de yngste, mens de i klassen 13-14 år kunne velge om de ville kjøre halv eller hel løype.

Det var opp mot 80 påmeldte deltakere, noe mindre enn det pleier på Norgescup.

Her er noen av helgens resultater som igjen viser at SK Rye har mange dyktige ryttere som helt klart vil nå langt.

Frikk Hess-Bolstad leverte en kjempetid i finalen og vant sin klasse (herrer 15-16). Han hadde den fjerde best tiden av de som deltok. Veldig bra!

Brage Vestavik leverte som vanlig i finalen og vant komfortabelt i 13-14 årsklassen / lang løype

Sindre Rustan og Henrik Sjølivangen Smerud tok 1. og 2. plass i menn 13-14 år/ kort løype

Mille Johnsen vant jenter klasse 10-12 år

Atle Hagen Lakso 2 plass I menn 10-12 år

I juniorklassen leveret Henrik Myhrvold beste tid og Thomas Klingenberg tok 2. plass

Zakarias Blom Johansen leverte et sterkt løp og kom inn til desidert beste tid for dagen på 4:07. Det ga han også sammenlagtseieren i Norgescupen.

Sondre Iversen tok en fin andreplass i Juniorklassen I NorgesCupen sammenlagt.