Du er her

Toppresultat for Rye i London

Martin Henrik Andresens bilde

Ryeløperen Runar Sæther løp inn på 1:16:21 og 11. plass blant nesten 15 000 i Royal Parks Foundation Half Marathon i London. På vei fikk han flere "heia Rye!" fra tilskuermengden.

Runar Sæther for Sportsklubben Rye i Royal Parks Foundation Half Marathon

- Fikk til og med noen 'Heia Rye' rop underveis ;), var meldingen vi fikk fra en fornøyd Sæther.

Runar ble beste nordmann på distansen og kom i mål bare syv minutter bak vinneren. Han avsluttet først i en gruppe på tre andre som drysset inn mot mål 10-20 sekunder bak. 1:16 er et resultat som vil plassere Runar høyt oppe i ethvert stort internasjonalt mosjonsløp.

- Dette er en formidabel innsats og vi er veldig stolte. Så vidt vi vet er dette årsbeste fra en Ryeløper på distansen, sier løpegruppeleder Martin H. Andresen.

14 841 løpere fullførte den 21,1 km lange løypen gjennom det grønneste London har å by på. Royal Parks Half regnes som Londons vakreste løp med en løype som tar deg gjennom fire fabelaktige parker og forbi sentrale serverdigheter. Løpet går gjennom Hyde Park, Kensington Gardens, St James’s Park og Green Park og har tidligere blitt kåret til Storbritannias beste utendørsarrangement. Veldedighetsløpet ble stiftet i 2008 og allerede nå kan du melde din interesse til 2014-utgaven. Arrangørern holder av ekstra plasser for internasjonale løpere.