Du er her

Start landeveisesongen 2014 nå

Har du lyst til å sykle landevei i 2014 og leter etter treningskompiser? Sportsklubben Rye ønsker nye og gamle medlemmer hjertelig velkommen.

Herved sier vi velkommen til nye fjes, til erfarne mosjonister eller ferske syklister som har lyst til å sykle med et lag. Vi ønsker spesielt jenter i alle aldre spesielt velkommen.

Hyggelig og sosialt
Til deg som ikke har trent med et lag før, kan vi si at det er hyggelig og sosialt. På et lag vil du møte mange forskjellige mennesker, i alle aldre og av begge kjønn. Fellesnevneren for syklistene på laget, vil være at de har samme ambisjonsnivå på rittene. Utover våren skal dere trene for å komme i form, men dere skal også øve på å sykle sammen som lag på en trygg og effektiv måte. Målet er å levere gode resultater sammen.
Lurer du på hvordan det er å sykle med et lag, kan du lese historien om en førstereis syklist på Trondheim til Oslo i vår her.

Begynn forberedelsene nå 
Fellestreningene på landeveisykkel starter like etter påske, men grunnlaget for sykkelsesongen legges gjennom vinteren.
Er du fersk på landeveissykkelen, er det ekstra smart å tenke framover akkurat nå. Vurder treningsopplegget ditt for vinteren og se det opp mot ambisjonene til laget du har lyst til å trene med. Ta gjerne kontakt med laglederen.
Har du lyst til å trene spinning med Rye i vinter, er det fremdeles ledige plasser. De fylles opp etter først til mølla-prinsippet.

Meld din interesse
Den store styrkeprøven er høydepunktet for mange av Rye-syklistene, og i fjor hadde Rye fire lag på både Trondheim-Oslo og Lillehammer-Oslo. 
Fordelen med å være en stor klubb, er at vi kan ha stor bredde. Vi kan ha elitelag som kjemper om førsteplassen og lavterskellag for dem som bare trener for å komme i form.
For å kunne lage et best mulig tilbud til flest mulig, er det viktig at de som tror de vil sykle med oss neste år tar kontakt, og aller helst kommer på informasjonsmøtet.

 

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese