Du er her

Teknikktrening med Norgesmester

Martin Henrik Andresens bilde

Lyst å bli en bedre løper? Sportsklubben Rye setter opp dobbelttime i teknikktrening for medlemmer. For 150 kr får du personlig veiledning over to uker av en av Norges beste løpere. Kun 10 plasser, så vær rask! Påmelding er åpen kun for deg som har betalt årets medlemskontingent.

Kristine Eikrem Engeset fra Vidar

Kristine Eikrem Engeset er norsk friidrettsutøver og regjerende Norgesmester på 1500 m. Hun er mellomdistanseløper og regnes som et av landets største friidrettstalenter.

Hun deltok i junior-VM i friidrett i Beijing 2006 på 1500 m. Hun kvalifiserte seg til finalen, der hun kom på 12. plass. Under et innendørsstevne i Stockholm 20. februar 2007 slo hun Ingrid Kristiansens 21 år gamle norgesrekord på 1500 m innendørs med tiden 4.16.07.

1. økt vil deles inn i 30 min teori og 1 1/2 time praktisk trening. 2. økt vil være individuell oppfølging av den enkelte løper gjennom praktisk trening.

1. økt:
Tid: mandag 27. januar, kl 19-21
Sted: Magnat Center, Skøyen
 
2. økt:
Tid: mandag 3. februar, kl 19-21
 
Vi deler inn grupper på maks 10 personer, slik at utbytte blir best mulig for den enkelte. Vi setter en egenandel på kr 150. Fikk du skikkelig lyst å bli med, men var ute og luftet hunden mens alle 10 plassene forsvant? Send oss e-post, så setter vi deg på venteliste til neste kurs. Jo flere som sender, jo større er sannsynligheten for at vi arrangerer nytt kurs.

 

Har du problemer med å logge på, har du mest sannsynlig ikke betalt årets kontingent. Du må ha betalt kontingent for 2014 for å melde deg på.

Magnat Center Skøyen

Dersom du har problemer med å logge de på vårt system, kan dette skyldes:
* Du har ubetalte faktura fra Sk Rye som blokkerer din brukerkonto, trykk HER for å skjekke ubetalte faktura
* Du har skiftet epostadresse, trykk HER for å endre epostadressen

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese